Siodemek Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Paczka odebrana, wszystko cacy Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 31 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Kłaniam, Wyglada na to, że akcja Śpiacy Królewicz dobiega końca. Raz że 40-to procentowego upustu zostało jeszcze jakieś 9 godzin, a dwa Lord zeznał, ze brakujące fanty są en-route i powinny do mnie dotrzeć w weekend, najdalej lada-dzień-po. Także jeśli ktoś-jeszcze-coś, to proszę się streszczać, bo dziś o północy zamykam zamówienia. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Jedno pytanie. Czy wyszła już może ostatnia przesyłka do "Majka" , w której są moje koszyczki na bidon. Tapatalk i wszystko jasne[emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Nie wyszła i sam nie jestem pocieszony z tego faktu. Ciągle czekam(y) na jedną paczkę która ma się znaleźć w posyłce do Polski. Aczkolwiek mam nadzieję że w tym tygodniu sprawa się wreszcie wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 wszyscy są nie pocieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Kłaniam, Odkurzamy i apdejtujemy... 2 ostatnie klamoty zostały wysłane do mnie dziś, mam nadzieję, że standardowo we fetorek w przyszłym tygodniu wyekspediuje całośc do Majka. Trzymajcie kciukensy Panowie Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Nie będę zakładał nowego wątku może ale jest ktoś zainteresowany z Warszawy, Łodzi lub okolic tych dwóch miast tudzież mojego Łowicza do przyłączenia się do zamówienia z Merlina ? Bo brakuje 20F do darmowej wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Widzę że potrzebny jest temat zbiorczych zakupów coby się w Onłanowym wątku bałagan nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Kłaniam, Ostatnie dwa klamoty byli-dojszli dziś. Przez łykend zapakuje, oadresuję i poleci do Majka we fetorek. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Kłaniam, DPD zlecenie przyjęło, dziś odbierają paczkensa... http://przesylarka.pl/zlokalizuj/1119552 Szacunek... I. Białka donieśli, paczkens pobrany Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Paczucha już w Polsce Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem jutro odbieram i od razu posyłam dalej co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Oooo to bardzo miło Bo juz sie obawiałem, że utknie w Niderlandach do łikendu. Szacunek... I. PS ... i doręczono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Orły zwane też Śpiącymi Królewiczami czy Imigrantami z jUKej wylądowały całe i zdrowe. Brawo @@IvanMTB! Wszystko pięknie zabezpieczone, popakowane, opisane. Pełen profesjonalizm Jak nacieszę się Eskapadą zaniosę je jeszcze dziś na pocztę i będę czekał na potwierdzenie odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 No i kapitulnie Można zamknąć do nastepnego raza Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Bravo, szacun i dzięki IvanMTB! Usypiamy temat zatem... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Kłaniam, No i pozamiatane, za chwile (no może nie tak dosłownie) UK wystapi z UE. Jest już dwóch chętnych, zatem jak by byli jacyś zaintere-re to kroi sie przemyt przed zamknięciem granic, cłami, podatkami i generalnym kociokwikiem Zasady ciagle te same, czyli płatność w funtach przez PayPal lub https://transferwise.com/ czy inny tam przerzut moniaków zagramanicę, składam pakę, wysyłam pre-packed klamoty do jednego odbiorcy w Kraju-Raju i nastepuje re-dystrybucja. Po detale zapraszam na PRV... A! Jak by ktoś miał na oku coś spoza PX/O-O to można się również zgłosić. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Ivan, a nie można tego w starym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Zasadnicze pytanie - do kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Ivan, a nie można tego w starym temacie? Jasne, że można Poprostu nie chciało mi się zgłaszać starego do otwarcia. Klamoty przed początkiem sierpnia muszą dotrzeć do jedenego z już zdecydowanych, także zakupy chciałbym zamknac do 17-tego lipca. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Jasne, że można OK, zatem tematy połączone.Tradycyjnie, mogę przejąć dystrybucję klamotów in patria sua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Niewykluczone że jakiś większy szmugiel (ramiak, rower) do siebie będę organizował także jak coś mógłbym "dodatki" do takiej paczki z PLX rozesłać dalej, podobnie jak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Klamoty przed początkiem sierpnia muszą dotrzeć do jedenego z już zdecydowanych No powiedzmy max do 04.08 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 17 to 17... Nie ma co kombinować, tymbardziej, że DPD ma u mnie już 2 minusy za przedłużajace sie dostawy... SZacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Bajdełej. Sherpa i SB MK1 są przesenione -20%. https://www.stantonbikes.com/product-category/frames/steel/ Edytowane 27 Czerwca 2016 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Kłaniam, PX dorzucił nowy wyprz: http://www.planetx.co.uk/c/q/deals/summer-sale?utm_source=web&utm_medium=banner&utm_campaign=BanWideSummSale Tymczasem jeden zakup juz był dotarł do mnie, drugi został juz popełniony. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi