Mod Team IvanMTB Napisano 18 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Tu się nie ma co wypowiadać. Jeśli dodatkowe klamoty Majka dotrą dziś/jutro to wtedy użyjemy jego pudła. Jak nie to wtedy Dogrywka poleci osobno. BTW Połknąłem niemal język jak zobaczyłem jak wyglada nowy szołrum Planet X Dla porównia mój salon, ze wszystkimi pudłami które aktualnie mi zalegają i czekają na wysyłkę Planet X I rzucik ogólny Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 YYYYY co to za kartooon whyte?! Nie wiem czemu ale mam zawsze mam ślinotok jak widzę ich logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Pudło, jak pudło. Takie mięli na sklepie do wziecia CdF pojedzie w nim do Kraju-Raju. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 (edytowane) Jest możliwość podłączyć się jeszcze pod zamówienie grupowe. Chciałem dokupić dwa koszyki na bidon. Żeby nie przedłużać, to chciałbym prosić o zakup http://www.planetx.co.uk/i/q/BOELCIU/elite-ciussi-side-access-bottle-cage - dwie trzy sztuki carne jeśli jest możliwość to jeden lewy i jeden prawy dwa prawe. Jak nie to takie jakie są. Jak się uda to byłoby super. Edytowane 18 Marca 2016 przez 100lar3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Kłaniam, Dogrywka zamknieta, własnie zmówiłem kurira, standardowo na fetorek. Ale jeśli Majk nie ma nic na poprzeciw aby dorzucić mu to do pudła, które ciągle czeka na brakujace klamoty, to ja nie widzę przeciwskazań... Liczonko... 17.99 x 5.47 czyli mamy po całości 90.40PLN. Trzy głowy w paczce (Adamos Siodemek i supergrzechu) czyli wychodzi po 32.80 na czaszkę. Wszystko to do rozliczenia z Adamosem, który doliczy Wam koszty re-dystrybucji krajowej. Wszystko ładnie się zmiesciło w firmowym pudełeczku Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Transfer poszedł. Czekamy zatem na klamoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 I rzucik ogólny Ty masz cierpliwą Białkę u mnie jak karton po szosie wylądował nad kuchnią to poleżał tam tylko dwa dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolunio Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Witam Panowie będzie jeszcze jakaś dogrywka organizowana? Chętnie zakupił bym jakieś sprawdzone ochraniacze na buty szosowe shimano oraz rękawiczki długie na okres przejściowy do szosy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ty masz cierpliwą Białkę No dajemy radę jakoś, choć ostatnio chyba trochu przegiąłem Dogrywka dogrywki ? Jak Majk się zgodzi to coś tam zorganizujemy... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Jak Majk się zgodzi to coś tam zorganizujemy... Dopóki moje pudło nie ruszyło dogrywka dogrywki ciągle możliwa. Także niech panowie zamawiają a ja to po świętach roześlę po kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolunio Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ok fajnie a możecie Panowie doradzić jakieś sprawdzone ochraniacze na buty szosowe oraz rękawiczki długie na okres przejściowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 OK, jest zielone światło, zatem akcja "Śpiacy Królewicz" odpala. Wszystkich chętnych z asortymentem i po detale na PRV zapraszam... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 do kiedy maksymalnie zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 A nad czym się zastanawiasz? Zerknij na listę promocyjną albo inny asortyment w sklepie, przemyśl i zamawiaj, jak najszybciej. Najlepiej dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 ja już opłaciłem swoje zamówienie a wy tu pitu pitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 do kiedy maksymalnie zamówienia? Im szybciej tym lepiej... Muszę skonsultować Lorda z jego dostawą... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Kłaniam, Tracking dla Dogrywkowiczów: http://przesylarka.pl/zlokalizuj/1092553 Szacunek... I. PS Koszyki i most są już do odbioru, jak dam radę podskoczę dziś lub jutro po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Strzała!Koledzy oczekujący na już wysłaną przez Ivana dogrywkę. Dostałem info na e-mail, że przewidywana data odbioru to wtorek (22 marca 2016).Jeśli jednak udałoby się kurierowi dolecieć do mnie do piątku rano (po południu wyjeżdżam i nie ma mnie właśnie do wtorku), to postaram się Wam wysłać Wasze klamoty jeszcze przed wyjazdem. Wesołego Alleluja, uważajcie na Zajączka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Kłaniam, Koszyki i most odebrane. Jak ktoś jeszcze coś to dawać Majkowe pudło i tak nie wyjdzie wcześniej niż po Wielkanocy, bo ciągle czekamy na klamoty od Lorda. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Szmugiel tu widzę sprawniej działa niż u większości polskich dystrybutorów rowerowego szepejtu zza morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 ... i doręczono Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Vittu! Złapałem "w locie" kuriera przed wyjazdem i tak jak obiecałem, udało mi się puścić Wam zajaczkowe paczuchy, tak więc: supergrzechu - Paczka48, nr przesyłki 00359007736766787320, zapłacone siodemek - Paczka48, nr przesyłki 00359007736766787306, do zapłaty - 45,63 PLN (numer konta znajdziesz we wcześniejszych postach).PS. tradycyjne juz BIG THX dla Ivana. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siodemek Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 (edytowane) Przelewik poleciał. Czekam na paczkę. Wszystko poszło szybciej i sprawniej niż zakładałem. Jestem pod wrażeniem. Like my manager says thanks a million for Adamos & IvanMTB Edytowane 26 Marca 2016 przez Siodemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Bueno, panowie, bueno Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergrzechu Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Paczka już rozpakowana, wielkie dzięki Panowie! Mam nadzieję, że to nie ostatnia akcja tego rodzaju w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi