100lar3k Napisano 1 Marca 2016 Napisano 1 Marca 2016 Pewnie czekają aż reszta moich gratów zjedzie do centrum wysyłkowego [emoji3] Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Marca 2016 Mod Team Napisano 1 Marca 2016 Kłaniam, Apdejt Czekamy jeszcze na 3 ordery z PX - zadzwonie do nich jutro i pogonię, bo to już tydzień - i na jedno spoza PX. Także nie jest tak najtragiczniej... Szacunek... I. Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Napisano 2 Marca 2016 Kłaniam, Apdejt post-telefoniczny i post-emaliowy. Pozostałe 3 Planetiksy odbieram dziś wieczorem, pozostały Pozaplanetoiksowiec został wczoraj wysłany usługą 48H czyli powienien dojść przed łikendem. Czyli w łikend czeka mnie mega pakowanie i spróbujemy całość popchnąć lada-dzień-po-niedzieli... Szacunek.. I. Kłaniam, Środkowo-Wieczorkowa niespodziewanka: Mamy komplet To na co jeszcze oczekiwaliśmy pocztowo było-przybyło, ostanie Planeciaki odebrane... W piątek przemycam zorganizowane juz pudełaski i pakowanko. Kuriera zamówię na poniedzielnik-fetornik czyli przy dobrych wiatrach do piątku całość powinna być u Adamosa. Szacunek... I. Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Napisano 5 Marca 2016 Kłaniam, Apdejt przedwysyłkowy... Wszystko wstępnie popakowane... ...ale skończyły mi się dwie rzeczy. Taśma i toner w drukarce Adresiki drukne sobie w poniedziałek w tyrce a po taśmę trzeba sie bedzie przejść jutro z ranka, coby opakowanie zewnętrzne sprokurować... Szacunek... I. Cytuj
100lar3k Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 Przefantastycznie. Już się nie mogę doczekać klamotów. Cytuj
Mod Team adamos Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Napisano 5 Marca 2016 Ivan, ja nie wiem czy jest sens, żebyś jeszcze wszystkie adresy dodatkowo naklejał, skoro są opisane ksywą, a ja mam adresy. Na paczki i tak będą naklejane druczki.A tak przy okazji zapytam zanim wypełnię druki: czy wszyscy zgadzają się na opcję wysyłkową Paczka48h? Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Napisano 5 Marca 2016 Ksywy nakleiłem dla własnej informacji, żeby nie było dziada, że wibrator zamias do kochanki poszedł do tesciowej Nakleję, coby było wszystko pico i bello... Szacunek... I. Cytuj
Mod Team adamos Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Napisano 5 Marca 2016 Hehe, to by dopiero było... Teściowa by się mogła ze szczęścia zakrztusić... Jak tam chcesz, przynajmniej toner w drukarce wymienisz. Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Napisano 5 Marca 2016 Toner wymienie swoja drogą, a na okoliczność adresów zdefrauduję firmowy. Duże korpo, nawet nie odczuje jednego czy dwóch printnięć Szacunek... I. Cytuj
zukikiziu Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 czy wszyscy zgadzają się na opcję wysyłkową Paczka48h? Ja tak. Cytuj
krzych0 Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Paczka48 spoko, wyślij jak Ci tam najwygodniej Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Marca 2016 Mod Team Napisano 7 Marca 2016 Kłaniam, Przesyłarka zamówiona i zapłacona. Przesyłka kosztowała 17.99 elżbiety, czyli po dzisiejszym średnim (5,6) 100,74 ziko. Teraz uwaga, bo będzie skomplikowanie W zwiazku z paru niedopłatami i nadpłatami (groszowe sprawy) koszt ten rozkłada się jak następuje: 100lar3k 0.00 beskidbike 0.00 adambieg 19.04 Adamos 9.52 Prezes 9.52 zukikiziu 16.24 drOetker 5.04 krzych0 12.32 Skwarek 9.52 marcin_ostrów 9.52 wojtek10611 9.52 Razem: 100.24 To koszt przesyłki UK-Polska. Adamos doliczy do tego koszta redystrybucji krajowej i z nim będziecie się ostatecznie za transport rozliczać. beskidbike, zgłoś się chopoku, bo nie mam Twojego adresu i w konsekwencji nie wiemy gdzie dosłać Ci klamoty. Szacunek... I. Cytuj
Mod Team adamos Napisano 7 Marca 2016 Mod Team Napisano 7 Marca 2016 OK. Wszystko jasne i nieskomplikowane. Czekam na ładunek i jak dojdzie, to rozsyłam wszystkim Paczką48, bo nie wątpię, że już nie możecie się doczekać zamówionych gratów. Kwoty za kabotaż krajowy i numery śledzenia przesyłek, zostaną podane w najbliższym czasie. Cytuj
100lar3k Napisano 7 Marca 2016 Napisano 7 Marca 2016 Adamos jeśli się zgadzasz to ja mam nadpłatę minimalną. Starczy akurat na to co ty musisz dopłacić, wiec jeśli chcesz to zamiast przelewać pieniądze po prostu pójdzie to z tych pieniędzy, które zostały u Ivana a mi od paczki pl odejmiesz ta kwotę jeśli ci pasuje to można tak zrobić. Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Marca 2016 Mod Team Napisano 7 Marca 2016 To jest opcja 10.64PLN... Szacunek... I. Orajt... Całość spaczkowana, zaklejona i oadresowana. Jutro depedeciarz przybywa odebrać... Szacunek... I. Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2016 Mod Team Napisano 8 Marca 2016 Kłaniam, Śledzenie postępu posyłki: http://przesylarka.pl/zlokalizuj/1075683 Szacunek... I. Cytuj
krzych0 Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Ivan, doliczyłeś mi tą pejpalową prowizję? Bo coś niewiele wyszło... Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2016 Mod Team Napisano 8 Marca 2016 Spoko-floko, wszystko policzone co do gronia Szacunek... I. Cytuj
krzych0 Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Okej. P.S. To wychodzi na to, że Paypal nalicza mniejszą prowizję dla odbierającego "opłaty za przedmioty" niż dla wysyłającego przy opcji "do znajomych", u mnie dodawało coś koło 10 zł z tego co pamiętam. Dobrze wiedzieć na przyszłość Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2016 Mod Team Napisano 8 Marca 2016 Dziwaczne to-to, ale nie poradzisz. Poza tym mam niejasne wrażenie, że Pajpal traktuje Polske i wysyłki piniedzy tam-i-z powrotem jak by to była wysyłka na Marsa. Jak słałem pieniadze na SSEC, do Słowenii to nic mnie nie sczardżowało. Nie mówiac już o kasie w obrębie UK. A do Polszy zawsze cuś Szacunek... I. Cytuj
Mod Team adamos Napisano 10 Marca 2016 Mod Team Napisano 10 Marca 2016 Oho! Przesyłka już w rozdzielni w Strykowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi