wojtek10611 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Wiadomo coś co z zamówieniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Pewnie czekają aż reszta moich gratów zjedzie do centrum wysyłkowego [emoji3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Kłaniam, Apdejt Czekamy jeszcze na 3 ordery z PX - zadzwonie do nich jutro i pogonię, bo to już tydzień - i na jedno spoza PX. Także nie jest tak najtragiczniej... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Kłaniam, Apdejt post-telefoniczny i post-emaliowy. Pozostałe 3 Planetiksy odbieram dziś wieczorem, pozostały Pozaplanetoiksowiec został wczoraj wysłany usługą 48H czyli powienien dojść przed łikendem. Czyli w łikend czeka mnie mega pakowanie i spróbujemy całość popchnąć lada-dzień-po-niedzieli... Szacunek.. I. Kłaniam, Środkowo-Wieczorkowa niespodziewanka: Mamy komplet To na co jeszcze oczekiwaliśmy pocztowo było-przybyło, ostanie Planeciaki odebrane... W piątek przemycam zorganizowane juz pudełaski i pakowanko. Kuriera zamówię na poniedzielnik-fetornik czyli przy dobrych wiatrach do piątku całość powinna być u Adamosa. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Kłaniam, Apdejt przedwysyłkowy... Wszystko wstępnie popakowane... ...ale skończyły mi się dwie rzeczy. Taśma i toner w drukarce Adresiki drukne sobie w poniedziałek w tyrce a po taśmę trzeba sie bedzie przejść jutro z ranka, coby opakowanie zewnętrzne sprokurować... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Przefantastycznie. Już się nie mogę doczekać klamotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ivan, ja nie wiem czy jest sens, żebyś jeszcze wszystkie adresy dodatkowo naklejał, skoro są opisane ksywą, a ja mam adresy. Na paczki i tak będą naklejane druczki.A tak przy okazji zapytam zanim wypełnię druki: czy wszyscy zgadzają się na opcję wysyłkową Paczka48h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ksywy nakleiłem dla własnej informacji, żeby nie było dziada, że wibrator zamias do kochanki poszedł do tesciowej Nakleję, coby było wszystko pico i bello... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Hehe, to by dopiero było... Teściowa by się mogła ze szczęścia zakrztusić... Jak tam chcesz, przynajmniej toner w drukarce wymienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Toner wymienie swoja drogą, a na okoliczność adresów zdefrauduję firmowy. Duże korpo, nawet nie odczuje jednego czy dwóch printnięć Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 czy wszyscy zgadzają się na opcję wysyłkową Paczka48h? Ja tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ja też się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Paczka48 spoko, wyślij jak Ci tam najwygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 No problemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Kłaniam, Przesyłarka zamówiona i zapłacona. Przesyłka kosztowała 17.99 elżbiety, czyli po dzisiejszym średnim (5,6) 100,74 ziko. Teraz uwaga, bo będzie skomplikowanie W zwiazku z paru niedopłatami i nadpłatami (groszowe sprawy) koszt ten rozkłada się jak następuje: 100lar3k 0.00 beskidbike 0.00 adambieg 19.04 Adamos 9.52 Prezes 9.52 zukikiziu 16.24 drOetker 5.04 krzych0 12.32 Skwarek 9.52 marcin_ostrów 9.52 wojtek10611 9.52 Razem: 100.24 To koszt przesyłki UK-Polska. Adamos doliczy do tego koszta redystrybucji krajowej i z nim będziecie się ostatecznie za transport rozliczać. beskidbike, zgłoś się chopoku, bo nie mam Twojego adresu i w konsekwencji nie wiemy gdzie dosłać Ci klamoty. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 OK. Wszystko jasne i nieskomplikowane. Czekam na ładunek i jak dojdzie, to rozsyłam wszystkim Paczką48, bo nie wątpię, że już nie możecie się doczekać zamówionych gratów. Kwoty za kabotaż krajowy i numery śledzenia przesyłek, zostaną podane w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Adamos jeśli się zgadzasz to ja mam nadpłatę minimalną. Starczy akurat na to co ty musisz dopłacić, wiec jeśli chcesz to zamiast przelewać pieniądze po prostu pójdzie to z tych pieniędzy, które zostały u Ivana a mi od paczki pl odejmiesz ta kwotę jeśli ci pasuje to można tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 To jest opcja 10.64PLN... Szacunek... I. Orajt... Całość spaczkowana, zaklejona i oadresowana. Jutro depedeciarz przybywa odebrać... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Kłaniam, Śledzenie postępu posyłki: http://przesylarka.pl/zlokalizuj/1075683 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ivan, doliczyłeś mi tą pejpalową prowizję? Bo coś niewiele wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Spoko-floko, wszystko policzone co do gronia Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Okej. P.S. To wychodzi na to, że Paypal nalicza mniejszą prowizję dla odbierającego "opłaty za przedmioty" niż dla wysyłającego przy opcji "do znajomych", u mnie dodawało coś koło 10 zł z tego co pamiętam. Dobrze wiedzieć na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Dziwaczne to-to, ale nie poradzisz. Poza tym mam niejasne wrażenie, że Pajpal traktuje Polske i wysyłki piniedzy tam-i-z powrotem jak by to była wysyłka na Marsa. Jak słałem pieniadze na SSEC, do Słowenii to nic mnie nie sczardżowało. Nie mówiac już o kasie w obrębie UK. A do Polszy zawsze cuś Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Oho! Przesyłka już w rozdzielni w Strykowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi