DrOetker Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Pieniądz wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 To jest komplement czy krytyka? Bo słyszałem że Baikestacja do najsolidniejszych i najrychliwszych sklepów nie należy Szacunek... I. Oczywiście że komplement. W bikestacji czekasz na dostawę tydzień, pięć, albo do śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Mówiąc komuś, że jest szybszy od żółwia, nie sprawisz mu komplementu Przelew zrobiony Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Prz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambieg Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Opłaty parafialne (koszt przesyłki podany razem - ojczyzna + albioński szmugiel): 4. adambieg - 19,50 PLN Kasa poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Ode mnie również kasiora leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Serwus,Nie będę już pisał do każdego z Was osobna, tylko wrzucę wszystko tutaj, żeby było szybko, jasno i przejrzyście.Panowie, dzięki za współpracę i szybkie wpłaty. Odpowiednio, tak jak z listy z poprzedniej strony, poniżej Wasze numery śledzenia przesyłek. Wszystko zostało nadane przed 15-stą, więc paczki niedługo powinny pojawić się w systemie. Mam nadzieję, że nic nie pomyliłem. PS. Szczególne podziękowania dla naszego Angielskiego Agenta Ivana, za sprawdzenie i spakowanie wszelkiego dobra oraz Marka i reszty ekipy warszawskiej za świątecznego browarka. Wasze zdrowie Panowie!Także ten...tego...Wesołych Świąt! 1. 002590077335311470542. 003590077367666793593. 002590077335311469894. 002590077335311469965. 002590077335311470096. 002590077335311470167. 00259007733531147023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Gratulacje dla Ivana i Adamosa za sprawną organizację przemytu, oklaski i z głów kaski! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 No to niech się tylko Poczta Polska sprawi, to będzie cycyśnie pocałości... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ja już swoją odebrałem Błyskawicznie to poszło. Gratulacje dla Ivana i Adamosa za sprawną organizację przemytu, oklaski i z głów kaski! Podpisuję się pod tymi słowami i dziękuję koledzy za sprawny przemyt Cieszę się z tych spóźnionych mikołajków (albo przedwczesnej gwiazdki) jak za dawnych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Powinno być: PIERWSZY! Czyli 2 z 12, 10 do pozamiatania... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Powinno być: PIERWSZY! A potem by mi dopisali "do jazdy na glinianej ramie", i po co mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ojtam, ojtam Fakt-faktem, jesteś pierwszy z puli redystrybucyjnej-pocztowej. Szacunek... I. PS Jak tam ikselki? Pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 (edytowane) T-shirty pasują jak ulał, koszulka rowerowa tak samo. Jedynie ta z długim rękawem jakaś wypasiona, znaczy rękawy ciut długie i dekolt dla niezłego "karka", także albo poszuka szczęśliwego nabywcy albo wrzucę ją do wrzątku bo pająk jest świetny No i jak mam już być wybredny to jedna koszulka jest w jednym miejscu "zaciągnięta" i ma małą dziurkę a na tej rowerowej jest kilka brązowych plamek, na szczęście na plecach. Co poradzić, reklamacji do On One nie będę zgłaszał Edytowane 15 Grudnia 2015 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Na północy paczka też się już znalazła Dzięki za zorganizowanie całej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 4 z 12 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 5 z 12 Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Wrocław paczkę dostał, wszytko gra. Dzięki Panowie za udany interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Czyli już 7 z 12 Zatem 1 z Kraka, 3 z Warszawy i... Bydgoszcz poszła ręcznie czy pocztowo? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Pocztowo, i z tego co widzę utknęła gdzieś w Lisim Ogonie, czyli na przedmieściach Bydzi. Lada moment powinna być w rękach odbiorcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 U nas jeszcze nawet awizo nie wrzucili, więc pewnie dopiero w piątek odbiór będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Oby, bo w tym gorącym okresie, to naprawdę różnie bywa z tą naszą Pocztą. No, ale trzeba też przyznać, że przed świętami, to na brak zajęcia nie narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambieg Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 W Bydgoszczy paczucha była już wczoraj wieczorem. Przed chwilą testowałem rękawki, podczas godzinnej jazdy dają radę. Koszulki są z lekka ciasnawe, jakis karłowaty ten ukejski XXL;-) Duży ze mnie michu ale idzie w dobrą stronę. Wielkie dzięki Panowie Mikołajowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Koszulki są z lekka ciasnawe, jakis karłowaty ten ukejski XXL;-) W sumie to i ja mogę się pod tym podpisać. Moje XL pasują ale zazwyczaj wybieram ten rozmiar bo lubię luźne koszulki. Tutaj mam dość dopasowane więc trzeba zrzucić brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 No to aby się stało zadość... 8 z 12 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Składam głębokie ukłony w podziękowaniu Kolegom Realizatorom za czas poświęcony na realizację zamówienia, moja myszata - uszata pani kierownik jest już bezpieczna u mnie w domu. Co prawda na montaż będzie musiała poczekać trochę, ale już jej wieszczę długie i szczęśliwe życie w mojej stajni rowerowej... Dzięki raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi