Mod Team IvanMTB Napisano 10 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Kłaniam, Znaczy się jakoś przekupiliśćie Adamosa Pogratulować umiejętności negocjacyjnych Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Ivan, ja jestem nieprzekupny. Nie wiem, czy MaxM dał znać na priv, ale 3City zdecydowało, że oba nasze zamówienia idą do mnie Nic nie dał znać. Pytał się tylko, jak towar został spakowany, i to w dodatku chyba już po tym jak paczka została zapieczętowana i nadana przez Ivana.Jeśli jest taka wola, to połączę te zamówienia i puszczę na jeden adres, tylko proszę się szybciej i wyraźniej określać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Ja się określiłem od razu, kolega niestety zaspał. Jeśli łączenie jest problemem, możemy zostać przy pierwotnej wersji i osobnych wysyłkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxM Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Witam, zaspał, bo myślałem, że na priv dogadane. Poproszę o wysyłkę jednej paczki na 3 miasto do Prz (jeśli to nie problem). Dajcie znac koledzy jak z kosztami transportu z UK i wysyłki po PL, komu przelać kase przed wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Koszty wysyłki do PL masz kilka postów wyżej - 9 ziko per head. Adamos doliczy Ci to do przesyłki w polszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 A pudło już w Kraju-Raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Ba! Już w Toruniu i to na dodatek dziś ma być doręczona Fingers crossed Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Elegancko. Ostatni weekend na dętkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Już jest u ojca dyrektora 11.12.2015 12:44 Doręczono. TORUN (PL) niach, niach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Już jest u ojca dyrektora AAaaa-men Jestem naprawdę szczerze zbudowany szybkością transferu. Pobrana we fetorek koło 10 rano, dostarczone wefpiątek przed 13 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Niech Będzie Pochwalony! Tak, Moi Kochani Parafianie, paka odebrana i sprawdzona. Żadnych uszkodzeń transportowych zewnętrznie nie stwierdziłem. Niestety, dopiero wróciłem z audiencji, z pobliskiej parafii w Brzydgoszczy i tematem zajmę się dopiero jutro.Bądźcie pozdrowieni i umiłowani.Amen.PS. Z przesylarka.pl zawsze jest szybko i sprawnie - 2-3 dni jeśli chodzi o UK. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Czy jest planowana jakaś "dogrywka" dla spóźnialskich? Miałbym kilka drobnych fantów do zamówienia. Nie musi to być prezent "pod choinkę", także nie śpieszy mi się i paczka może przyjść po całym tym swiątecznym zamieszaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Kłaniam, Jeden użyszkodnik ogarnia zakupy ponadwymiarowe, jak widze już się tam zgłosiłeś. A jak znajdzie się uzasadniająca organizacje kolejnego przemytu grupa chętnych to ja ze swojej strony nie widze problemu. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Vittu! Opłaty parafialne (koszt przesyłki podany razem - ojczyzna + albioński szmugiel):1. itr - 45 PLN2. MikeSkywalker - 23 PLN3. DrOetker - 28,50 PLN4. adambieg - 19,50 PLN5. Prz - 30 PLN6. HarveyDent -19,50 PLN7. Semow - 19,50 PLNWpłaty na nr konta: 61 1020 5011 0000 9002 0046 3539 Numer śledzenia paczki na PW, po uiszczeniu opłaty.Miłego weekendu. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Dodajmy tylko dla jasności, że Itrowy koszt dzieli się finalnie przez 3, Prz i DrOetker przez 2. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Zgadza się, zapomniałem dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Daj na priv namiar kogo wpisać jako adresata przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 @@Prz masz już w temacie, na paczce adresowanej przez Ivana A mi proszę wybaczyć żem wybredny ale większość rzeczy przesyłam minimalnie droższą od ekono Paczką48 z ubezpieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Jak z dziećmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Eee synek, jakimi dziećmi Poczta od jakiegoś czasu ma taką ofertę to korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Jak z dziećmi... nawet gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Dziękujemy, przelew pewnie w poniedziałek rano przypłynie, ale przypłynie płacę całość tak jak zaproponował Ishi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Kasa ode mnie w drodze. Dzięki chłopaki za całą akcję. Poszło sprawniej niż w bikestacja.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Bikestacja to sprzedaje to czego nie ma, mowi nie to co trzeba, milczy bardziej niz mowi, a pieniadze zwraca chyba 2 miesiace po czasie zakupu tego czego nie ma, takze Angielski Mikołajek na saniach Adamosa chyba jednak jest poza konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Poszło sprawniej niż w bikestacja.pl To jest komplement czy krytyka? Bo słyszałem że Baikestacja do najsolidniejszych i najrychliwszych sklepów nie należy Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi