Prz Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 100 cm, mam nadzieję, ze sms dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dotarł, dotarł No i bardzo brawo... Czyli solidarnie przewalilismy ponad 3 kilo złotówek na rozmaite rowerowe klamoty Niniejszym, oficjalnie zamykam zamówienie. Mam nadzieje, że do środy odbiorę całość, gdyż w piątek chciałbym wyekspediować wszystko do Kraju-Raju. Będę informował na bieżąco. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 brawo Ty, brawo my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Bravo to Lord, który zapyli nas tą ideą Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Brawo Wy! Ja może zapyliłem ale nawet palucha nie przyłożyłem do pełni szczęścia - należne oklaski dla Ivana za klikanie Waszych fantów, użyczenie konta i spakowanie pudła oraz dla Adamosa za przyjęcie i ogarnięcie krajowej spedycji! Chapeau, Panovie! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dobra, dobra... Styknie tych uprzejmości, bo prześcigamy Herbaciarzy w te klocki Oby się chopaki jak najszybciej uwinęli z dostawą klamotów do obdioru i wtedy dopiero poparcelujemy, popakujemy i zobaczymy jak szybko sie uda zorganizowac przemyt do Polszy. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Kłaniam, Wiekszość klamotów przechwycona. Czekamy jeszcze tylko na dobro Adamosa i Semova. Jakoże jest 3 kupujących z Wawy (itr, ishi i Eric Darven) sugeruje wspólną posyłke na jeden adres od Adamosa. Powinno wyjść taniej no i łatwiej Adamosowi. Dajcie znać Panowie co-zacz to wtedy inaczej spakuję. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Dobry pomysł - wyjdzie tajniej. Proponuję aby (oczywiście przy ewentualnej zgodzie pozostałych kolegów), towar do odbioru w stolicy przechwycił Marek (itr). Edytowane 1 Grudnia 2015 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EricDraven Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Jeżeli to Panom ułatwia sprawę to jestem za. Pytanie tylko czy wspomniany Pan Marek (itr) się zgadza być odbiorcą całości i skąd ewentualnie będzie można od niego odebrać swoje rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Zgadzam się i mam dobre godziny dostępu po odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Kłaniam, No to Proszę Szanownych Kolegów mamy komplet Po ponownym przemyśleniu doszedłem do wniosku, że nie ma sensu łamać sobie karku i nadawać wszystko w piatek, bo kurier odbiera z punktu nadawczego i tak we fetorek. Także spokojnie poparceluje sobie przez łykend i pozbędę się balastu w poniedziałek. Naszła mnie jeszcze jedna opcja skompresowania wysyłki Po-Krajowej. Prz jest z Gdańska, MaxM z Gdyni. Dajcie znać panowie czy ewentualnie wchodzi w grę posyłka na jeden adres. Skoro Stol(n)ica daje przykład I na sam koniec greps wieczoru. Dziś do Planet X na rowerze, prosto z tyrki, bo jak wraz postanowiło nie nakindżać deszczem jak smok. Wchodzę, na "bramce" nikogo, 3 zawodników "nasklepie". Wbijam miedzy regały i nawiguje do sprzedawców. Ja: Hi! Sprzedawca: Aaahhh... Ivaniski. More orders to collect? Chyba mam już wyrobiona reputację Szacunek... I. PS Pojawiła się opcja dalszej kompresji, tym razem 2 w 1 do Wrocka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Normalnie, chamstwo w Państwie! A gdzie: "Dobry wieczór, Pan spocznie, Pan usiądzie, Pan poczeka, się załatwi"?Widzę, że to już nie stare dobre czasy i Herbarciarnia schodzi na psy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 No niestety Powszechna Ciulofonizacja jest wszechmocnym procesem społecznym Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Patrzę na post @@IvanMTB o kolejnych zamówieniach i się śmieję Patrzę na post @@kazafaza o wykupionym magazynie i się śmieję Za każdym razem. Bardzo miły gratis do nieotrzymanegojeszcze zamówienia Edytowane 2 Grudnia 2015 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ja sie zgadzam jak najbardziej odnośnie wspólnej wysyłki do 3Miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 No Tripolis... Zastanawiać się. Bo Wrocek już się zdecydował na kompresję. Również poproszę o neah or yeah od Warszawy... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EricDraven Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Wywołany do tablicy odpowiadam: yeah, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Kłaniam, Warszawa zaklepana, jeszcze tylko finałowe słowo od Trójmiasta i mogę pakować Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Kłaniam, Wszystko spakowane i zapudłowane Całość poleci DPD, gdyz okazało sie, ze w LA Transport przesyłka wprawdzie tańsza (15 elżbiet) ale pełne ubezpieczenie do wartości rzeczywistej (500 elżbiet) dodałoby nam 6 funia. Także Przesyłarka plus DPD daje nam 17.99 funia. Razy 5.99 (średni NBP z dziś) czyli 107.76 ziko na 12 glów, co daje 8.98 na twarz. Adamos doliczy Wam to Koledzy do kosztów przesyłki w Polszcze. DPD ma odebrać paczkensa we fetorek... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 @@IvanMTB, woreczki jak od majfrenda z Chinlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Kłaniam, Pudło odebrane http://przesylarka.pl/zlokalizuj/964788 <--- Tutaj można śledzić postępy doręczenia. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Tak się zastanawiałem czy te paczki nie popłynęły przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Tak to jest w Cumbrii i Lake District. U mnie luzio, tylko kałuża do kostek w ogrodzie Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Bez obaw. Słyszałem, że DPD ma podwodne kajaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Nie wiem, czy MaxM dał znać na priv, ale 3City zdecydowało, że oba nasze zamówienia idą do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi