Operations Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Cześć! Czy ktoś z was posiada takie zapięcie do roweru https://www.centrumr...ard,416008.html Chciałem kupić U-lock, ale to jest dużo bardziej przenośne, czy ktoś miał z tym do czynienia i jak z solidnością tego zapięcia? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Ja mam takie wygląda solidnie ale czy skuteczne to nie wiem,nikt jeszcze nie dobierał się do niego.Mocowanie na sruby do ramy lub na rzepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 @Operations zapięcia składane nie są zbyt dobrym rozwiązaniem, cena nie równa się jakości, lepiej brać u-locka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.