zakMONSTER Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Witam, planuję kupic krossa Vento 4.0 2016 nie z ich oryginalnej strony, znalazłem na innej za 3600 czyli 400 zł taniej. Link do specyfikacji: http://www.kross.pl/pl/2016/road/vento-4-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 dziś miałem takowego na tzw przeglądzie zerowym. Rower ma przejechane trochę ponad 100 km. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to tylna Tiagra bo trochę marudziła. Klient twierdził, że w chwili zakupu wszystko działało idealnie, zatem jest coś na rzeczy skoro ludzie mają mieszane opinie na temat nowej Tiagry(zwłaszcza dotyczy to tylnej przerzutki). Reszta moim zdaniem git majonez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Co do rd4700, w moim przypadku, 2kkm najechane i złego słowa nie powiem. Raz wyregulowana i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 złego słowa nie powiem No właśnie, opinie są mieszane, ale większość pozytywnych. U mnie to było kilka ruchów śrubokrętem i imbusem i znów działała poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.