Dinsdale Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Jako że długo oczekiwany urlop coraz bardziej się zbliża (juz tylko 4 tygodnie, chyba że udałoby się pojechać za 2 co wątpliwe) powoli zacząłem rozglądać się za kwaterami w Krynicy, dokąd zamierzamy udać się z rowerami (złota jesień w Beskidzie Sądeckim - brzmi dość ciekawie). W necie jest pełno adresów, telefonów itp, i może właśnie dlatego chciałem się zwróćić do forumowiczów z pytaniem, czy może ktoś ma namiar do jakichś godnych polecenia kwater w Krynicy (zawsze pojedzie się wtedy w sprawdzone miejsce) wymagania mam takie żeby było to w miarę w centrum oraz co najważniejsze cena była niewygórowana (do 22-25 pln max), przy zachowaniu jednocześnie wysokiego wskaźnika cena/jakość Jak ktoś ma jakiś namiar to proszę PM, lub posta poniżej Dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2006 no jednak będę musiał wybrać chyba w ciemno. wobec tefgo pytanie z innej beczki, jako że jestem już na etapie planowania wycieczek czy jechał/szedł ktoś czerwonym szlakiem z Mochnaczki do BAnicy? jest on do przejechania na rowerze? i pytanie drugie, jak wygląda natęzenie ruchu samochodowego na trasie Krzyżówka > Berest > Florynka > Grybów? można spokojnie jechać tą drogą ciesząc się widokami, czy raczej jazda będzie polegała na usuwaniu się TIRom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horb Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 No cóż mogę tylko pomóc w ostaniej kwestii Z tego co kojarzę to droga ze stosunkowo niewielkim ruchem. TIRów nie powinno tam być. Zyczę miłego pobytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2006 dzięki, tak mi coś się kojarzyło jak kiedyś tam jechałem PKS że jest w miarę luźna tymczasem kwaterki już załatwione, jeszcze prawdopodobnie 5 dni pracy i wakacyjny odpoczynek "w siodle" PS. Pytanie o dostępność/trudność / przejezdność czerwonego szlaku pieszego Mochnaczka - Banica nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 w sumie to ja mieszkam od krynicy niedaleko ale jeśli chodzi o kwatery to niestety nie wiem nic natowmiast jest ich bardzo dużo i myśle ze nawet w ciemno bez problemu trafisxz na dobrą oferte co do drugiego pytania to to niestety nie wiem gdyż nie jechałem tamtędy alke jechałem podobnie tylko że z Mochnaczki przez góre Piorun na Czyrną Wyżna i Niżna i to na szosie asfalcik nie jest tam jakiś super gładki ale na XC spokojnie pojedziesz tam a tak na marginesie to zjeżdzając z górki "Piorun" to 70 km/h jest bez dokręcania a jeśli chodzi o trzecie pytanie to na tej trasie żadko można spotkać tiry częściej sa to osobówki ale traska jest godna polecenia niedawno położyli tam nowy asfalcik pozdrawiam i życze miłego odpoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2006 dzięki dzięki faktycznie był miły Twojego posta dopiero teraz odczytałem,ale tak się składa że z Mochnaczki przez Piorun do Czyrnej akurat jechaliśmy pierwszego dnia Faktycznie, zjazd całkiem nie powiem :028: Fajnie też się potem wracało, przez Izby do końca i podjazdem drogą z płyt i potem zjazdem do Mochnaczki Niżnej A czerwony szlak z Mochnaczki nieco hardcorowy, momentami trzeba podejśc bo kamienie, potem wiedzie wypłaszczeniem skad są fajne widoki, i potem trudny techniczny zjazd po kamieniach do Banicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.