snuffi Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 www.mtb.bydgoszcz.pl Kto startuje? Pojawi sie? Ja jade obiechac trase jutro - zobacze co wymyslili teraz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Napisz coś o trasie. Wiadomo o której start? (nie wyczytałem na stronie). Jesli masz wiecej info to byłbym wdzięczny. Może wpadniemy bo z Grudziądza to niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dzis bylem na trasie i powiem tylko tyle: P I E K L O ! Najlepsza i najciezsza trasa jaka byla na zawodach w Bydgoszczy ile moja pamiec siega! Naprawde Polecam! Najlepsi robia trase w okolo 15-17min Jest pare fajnych zjazdow ale podjazdy to poezja! Co do startu to tak ze pewnie cala impreza zacznie sie okolo 10 ale Elita Men wystartuje ostatnia wiec pewnie okolo 12 Naprawde polecam! Jutro moze pstrykne cos fot z ciekawszych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A ile wpisowe? Czy start za friko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Wiosna bylo chyba symboliczne 5zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biały Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mam nadzieję że dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Dzieki snuffi za info o specjalnym temacie na temat wyścigu w Bydzi. Powtórze tylko to co pisałem już w innym miejscu forum. W najbliższą sobotę (16.09) mam zamiar objechać trasę wyścigu w Myślęcinku. Ponieważ będę nocować w Fordonie o godzinie 9 czekam na skrzyżowaniu Kleina z Twardzickiego góra 5 minut. Potem udaje się do Myślęcinka gdzie o 9.30 będę czekał przez 15 minut na pozostałych chętnych. Pora jest dla większości trochę nieludzka, ale cóż... o 12 muszę być nazad w Fordonie. Można mnie poznać po niebieskiej Birii RS Pro i w chwili obecnej ciuchach T-Mobile (albo spodnie 3/4 albo koszulka, albo wszystko w zależności od pogody). Pozdrawiam, może ktoś z forum się skusi. Acha... najpierw objazd w tempie żółwim, a potem 2-3 kółka na maksa Ponieważ nie jestem zbyt szybki a kondycja też nie dopisuje objechać mnie jest bardzo łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy misie Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Acha... najpierw objazd w tempie żółwim, a potem 2-3 kółka na maksa Ponieważ nie jestem zbyt szybki a kondycja też nie dopisuje objechać mnie jest bardzo łatwo Zapewne się zdecyduję. Specjalnie dla Ciebie spróbuję się zerwać na 9. Ale zapomnij o 2-3 kółkach na maksa. We wtorek przejechałem jedno i okazało się, że na więcej jestem ze gruby ogólnie, za cienki w uszach i za stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2006 chyba tez sie namaluje jak by co to bede okolo 9.30 kolo zrodelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Witam! Wlasnie wrocilem z objazu trasy. Zebrala sie nas calkiem spora grupa. Bedzie gesto na zawodach Co mozna powiedziec o samej trasie, czolowka pewnie nigdzie nie zrzuci z blatu Jest szybka, zwlaszcza poczatek, prawie identyczny jak w zeszlym roku do podjazdu wawozem. Trzy dlugie meczace podjazdy, kilka krotkich sztywnych jak cholera. naprawdę idzie sie zmeczyc i to bardzo. Ludzie slabo zjezdzajacy, tak jak ja, maja kilka miejsc gdzie moga sie spocic ze strachu Ogolnie trasa bardzo fajna, jest sporo miejsc do wyprzedzana, chociaz poczatek jak dla mnie znowu niefortunnie wybrany, moze byc gesto i niebezpiecznie, ale zobaczymy gdzie bedzie start Polecam start wszystkim, bo kazdy znajdzie cos dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nooo, to widze ze chlopaki juz ujezdzaja traske Ja sie zjawie na 100%, bedzie ciekawie mam nadzieje. Z 3miasta przyjedzie kilka osób, zasilimy liczne grono startujacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Sławkowi gratulujemy zwyciestwa!! (albo 2 miejsc bo nie wiem kto wiechal pierwszy na mete, ty czy twoj kumpel ) Michałowi (MCT) gratulujemy postawy i woli walki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Dzięki wszystkim za rywalizacje, na pewno była to udana impreza i zjawię sie na niej nie raz w przyszłości Czy mógłbym prosić panów fotografów stojących na trasie o przesłanie jakiś moich fotek na maila albo dodanie ich na bikefoto.pl? ps. miałem żółtą koszulkę RMF FM MountainDew i spodenki tego samego teamu ;p jechałem na niebieskiej najlepszej pod słońcem Meridzie, która jest widoczna pod postem. Pozdrawiam i z góry dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 No niestety byłem dopiero 2 Ten wyscig to był zdecydowanie głupi pomysł, wiecej z gorączką nie wsiadam na rower.... Myslałem ze uda mi sie wyzdrowieć ale niestety tak nie było :/ Rano wszyscy dookoła mówili ; "nie jedź" ale ja sie uparłem. No i teraz zdycham........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Macie filmy i zdjecia http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...080c9bc72574368 http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...2d4db511b700662 Filmy i zdjecia sa wlasnoscia "oranguta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dzięki za fotki, niektóre całkiem ciekawe jakby ktoś miał jeszcze jakieś to proszę dać link-a czy coś...Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Dzieki Snuffi Walczyłem ze sobą bardzo. Niestety sytuacja tak sie ułożyła, że w sobote byłem na przyjęciu weselnym przyjaciółki a potem na rocznicy ślubu szwagra Wróciłem o 3 w nocy a o 6 rano wstałem, żeby zdążyć na pociąg do Bydgoszczy. Miałem nadzieję, że po drodze nie spotkam żaadnego policjanta. Niedziela, była ciężkim dniem Ale udało się chociaż trochę powalczyć, raczej z własnym organizmem niż rywalami. Poza tym jak zwykle w Bydgoszczy, wspaniała atmosfera, dopisała pogoda i super trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.