MaciejzZG Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Czesc Mam problem, otoz nie wiem gdzie to cale zelastwo przypiąć podczas jazdy.... probowalem na ramie , ale jezdze po górach i telepocze strasznie.......nieporęczny .....gdzie to ze sobą wozic? macie jakies pomysły??? Rower górski nie ma zadnych bagazników i koszyków...
dymcio111 Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Ja wożę w plecaku, a w drugim rowerze zanim zdjąłem uchwyt między u-lock na ramę nakleiłem grubszy zlepek z taśmy izolacyjnej tak by zapięcie się opierało na sztywno, trochę to pomagało na te bardzo duże luzy zamka. U-lock Abus Granit x-plus 54 - 300mm Wysłane z mojego Samsung Note 2 za pomocą Tapatalk
Artwro Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 W miejskim zamocowałem na górnej rurce tylnego trójkatą,zamkiem w dół u pod siodełkiem(ociera co prawda o obejmę podsiodłową ale mam to)Pisze o Abus Granit X 300,straszne kowadło.Do górala nawet nie próbowałem przy ramie M.Jest po prostu za wielki.Na załączonym zdjęciu jest akurat w dół,były różne próby.
ignacy007 Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Ja zamontowałem do rury podsiodłowej, ale mam Evolution 4 LS i musiałem trochę go "przekręcić" tak, żeby wystawał poza ramę, bo się nie mieścił w środku, ale kryptonite ma jeszcze regulowany kąt tego "wieszaczka", nie wiem jak inne ulocki. Z resztą jak przyjdą sakwy z chin to przerzucam go do sakwy, bo teraz nie mam jak zamontować koszyka na bidon. Widziałem, że niektórzy jeszcze do sztycy montują jeżeli masz mocno wysuniętą. Albo kup sobie jakiś bagażnik na sztycę i mocuj ulocka do tego.
rowerzysta01 Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 @MaciejzZG http://www.forumrowerowe.org/topic/153558-zabezpieczenie-jaki-u-lock/page-30?do=findComment&comment=1842512
Root Admin Mieciu Napisano 22 Czerwca 2016 Root Admin Napisano 22 Czerwca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.