michalj Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Witam, Poszukuję chętnych na wycieczkę śladem Zielonej 7 z Warszawy do Gdańska. Termin: lipiec/sierpień (3-4 dni) Noclegi: namioty i schronisko Dystans: ok. 400km (100% asfalt bocznymi drogami) Powrót: pociągiem Trasę przejechałem już dwukrotnie, nie jest wymagająca, a i po drodze jest kilka ciekawych miejsc do zobaczenia. Jestem elastyczny co do dystansów i terminu. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesel16 Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Na Litwę nie chcesz jechać? Albo do Szwecji z Trelleborga do Oslo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Niestety w tym roku nie mam tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesel16 Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Ja też nie mam go zbyt dużo ale myślę że te 10 dni uda mi się wygospodarować. O Litwie myślałem raczej w kontekście jakiejś małej pętli typu Wilno - Troki - Kowno i te rejony choć nie ukrywam że mam jednak lekki skręt w stronę Szwecji i archipelagu wysp między Goteborgiem a Oslo.... taki off-topic O Zielonej 7 pierwsze słyszę wygląda ciekawie ale 3-4 dni to dla mnie za krótko na reset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Zawsze można przedłużyć wycieczkę do Helu i wrócić pociągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesel16 Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Hehe... ale ja tu w zasadzie mieszkam do Helu to mam jakieś 50 km Nie wiem ale póki co mam coś takiego że jakoś bardziej kręcą mnie wyjazd za granicę choć wiem, wiem... "cudze chwalicie swego nie znacie". Interesowałby mnie jeszcze ściana wschodnia ale z tego co wiedzę na forum to na Green Velo to w tym roku chyba będzie tłok... nie trzeba jechać Green Velo ale jakoś ciągle ta zagranica chodzi mi po głowie.... no i w sumie najbardziej ta Szwecja w której byłem już parę razy ale nie w tym rejonie... szkierowe wybrzeża i takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi