Michalakzgr2 Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Witam Gdzie dostanę nową ramę Cloud Storm 01 czerwoną, bo nigdzie nie mogę znaleźć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 aliexpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalakzgr2 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 aliexpress Nie mogę znaleźć :/ Podobno tam są chińskie podroby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilB. Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Kurde faktycznie kiepsko szukałem na necie ale nie ma ! Szukałem nawet na www.Aliexpress.pl ! I nie ma ! Wydaje mi się że kupisz ją na zamówienie w jakimś dużym sklepie rowerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalakzgr2 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Kurde faktycznie kiepsko szukałem na necie ale nie ma ! Szukałem nawet na www.Aliexpress.pl ! I nie ma ! Wydaje mi się że kupisz ją na zamówienie w jakimś dużym sklepie rowerowym. Dzięki, a jaki sklep mi byś polecil do którego napisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilB. Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Osobiście ci powiem że ja zazwyczaj kupuję przez allegro, olx itp. Ale możesz poszukać, po dzwonić i zapytać czy była by możliwość zamówienia. W sklepach rowerowych mają katalogi w których są setki modeli i bardzo możliwe że znaleźli by to co ci potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalakzgr2 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Osobiście ci powiem że ja zazwyczaj kupuję przez allegro, olx itp. Ale możesz poszukać, po dzwonić i zapytać czy była by możliwość zamówienia.9 W sklepach rowerowych mają katalogi w których są setki modeli i bardzo możliwe że znaleźli by to co ci potrzebne. Napisałem do dystrybutora tych ram ,napisali mi że tych już nie mają w ofercie ale pracują nad kolekcją tej ramy na 2017rok kazali się zgłosić jesienią także temat uważam za zamknięty Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilB. Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Proszę nie ma sprawy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.