KrystianG Napisano 21 Czerwca 2016 Napisano 21 Czerwca 2016 Szukam roweru dla dziecka na 24 calowych kołach Do wyboru mam te 4 marki. Budżet się liczy ale nie chce używki. Rometa model Jolen mogę mieć za około 750-800 Merida Matts J24 za około 1150 Kross Lea Replica za około 900 CTM Willy 2 za okolo 900 Ceny porównywalne. Merida nieco droższa a Romet najtańszy. Czy możecie coś powiedzieć o tych modelach czy to wszystko jedno i brać najtańszy?? Może jakiś inny - jaki?? Kto zna markę CTM - jakieś opinie??
CentrumRowerowe Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 Oprócz CTM resztę rowerów miałem w rękach i są to baardzo podobne konstrukcje. Ramy aluminiowe, choć nie najlżejsze i podstawowy osprzęt. Różnica między Meridą a Krossem czy Rometem jest taka, że Tajwańczycy dali trochę lepszą tylną przerzutkę. Przy podstawowej manetce biegi nie będą jakoś odczuwalnie lepiej działać. Sugerowałbym Rometa Jolene bo jest najtańszy
Mod Team Puklus Napisano 23 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 23 Czerwca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.