Pseudokibic Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Witam wszystkich w ubiegłym roku córka na konkursie wygrała jako nagrodę rower w barwach Green Velo. Pytanie do grupowiczów - kto może być jego (a w zasadzie ramy) producentem?. Bo zakładam, że jest to jakiś dostępny na rynku model po zmianie kolorystyki. Przerzutki Sunrace M50, hamulce tarczowe hydrauliczne Shimano, amortyzator to jakiś prostszy Suntour. Załączam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Stawiam na Rometa, Krossa lub Btwina z Decathlonu. Teraz trzeba przeszukać katalog rowerów i się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pseudokibic Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Teraz trzeba przeszukać katalog rowerów i się znajdzie. No właśnie zadałem sobie ten trud i nic mi nie pasuje tak na 100%. Podobny wydaje mi się Kands Avangarde i chyba to jest właściwy trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
relyt Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Avangarde ma okrągła górna rurę, a u ciebie jest plaska. Plaska "rura" jest charakterystyczna dla btween'ów z decathlonu. Obstawiam, że to jakiś OEM decatlonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pseudokibic Napisano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Kolejny faworyt w śledztwie - Folta.... http://olx.pl/oferta/rower-crossowy-green-velo-folta-nowy-CID767-IDeYs3Z.html http://www.folta.pl/images/rowery/rower_folta_Vic_28.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Prawdopodobnie to on. Rama wydaje się bliźniacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pseudokibic Napisano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Prawdopodobnie to on. Rama wydaje się bliźniacza. Mam potwierdzenie bezpośrednio od Green Velo - rama Folta, składanie nieduża firma spod Kielc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi