Gucio112 Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam. Czy jest ktoś w moim, lub pobliżu mojego wieku z Łodzi, kto byłby chętny do śmigania na rowerku ( po szosie). Chodzi mi głównie o jazdę po ulicy itp. a nie teren. Byłby ktoś chętny? Nikogo takiego nie ma? A ktokolwiek byłby chętny do takiego jeżdżenia? Bez granicy wiekowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Września 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Napisz jeszcze jakie dystanse będziesz chciał pokonywać, z jaką średnią prędkośćią. Żeby ten kto się zgłosi wiedział czego się może spodziewać, bo takich wyprawach/wycieczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Dystanse średnie 20-50km. Średnia prędkośćto 20km/h, nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Gdzie Cię można spotakać towarzyszu, ew. gdzie mieszkasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Marker, można mnie spotkać wszędzie w Łodzi. Musimy się umówić na jakiś termin. W końcu znalazł się chętny biker z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Jeśli do tego ograniczenia wiekowego podeszlibyście z małym przymrużeniem oka, to ja też bym się czasem przejchał. Tzn. "dziaduk" jestem, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Września 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Panie Bendus przecież ty byś ich zajeździł już na starcie . Ty prędzej wejdź na ww.cyklomaniak.pl póxniej na forum i tam są też ustawki, różnego rodzaju przejazdy szlakami rowerowymi, objazdy tras maratonów lub inne wycieczki krajoznawcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Przecenia się tu widzę moje umiejętności i formę... toć ja ino turysta i spacerowicz Zwłaszcza teraz - w weekendy szkoła, a w tygodniu to już po pracy raczej krótsze jazdy popołudniowo-wieczorne. A tak swoją drogą, to w ten weekend mam pierwszy zjazd już w tym roku akademickim, więc jutro (tzn dziś, bo piszę grubo po północy)wypadałoby zrobić jakieś rowerowe pożegnanie wakacji. Myślę sobie, że może traska Las Łagiewnicki,Skotniki, Smardzew, Malinka, Zgierz byłaby miłym akcentem. Jeśli ktoś ma ochotę się przebryknąć to będę powiedzmy na "kaloryferze" (duży parking na Wycieczkowej), koło pompy. Powiedzmy w okolicach 16.20 i posiedzę tam przez jakieś 15 min. popijając wzmacniający soczek. Jak ktoś chce dołączyć, to zapraszam. Tylko podkreślam, że spacerowe tempo zakładam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Bendus , jak tylko chcesz, to możesz też jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 No bardzo chętnie. Problemem może być tylko umówienie się. Ogólnie to ja jestem wolny w co drugi weekend i w tygodniu po południu. Proponuję moze zrobić tak, że założy się oddzielny temacik, w którym każdy będzie mógł napisać jaką trasę planuje i w jakim mniej wiecej tempie, kiedy i gdzie będzie czekał przez ustalony czas. Wówczas chętni będą mogli po prostu zjawić się na miejscu zbiórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam Postanowiłem odkopać ten temat, ponieważ jazda samemu czasami się nudzi Kryteria te same, wiek w sumie obojętny, tylko żeby ta osoba nie była o wiele starsza ode mnie, bo czułbym się wtedy trochę niezręcznie Jak coś, to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ano to ja zawsze chętnie Weźmiemy jeszcze Kusaka (już z nim jeździłem) i do roboty panie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKG Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Można pojeździć. Ja również jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.