Skocz do zawartości

[rowerzyści w Łodzi] czy byłby ktoś chętny?

Gucio112

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy jest ktoś w moim, lub pobliżu mojego wieku z Łodzi, kto byłby chętny do śmigania na rowerku ( po szosie). Chodzi mi głównie o jazdę po ulicy itp. a nie teren. Byłby ktoś chętny?

Nikogo takiego nie ma? A ktokolwiek byłby chętny do takiego jeżdżenia? Bez granicy wiekowej.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Panie Bendus przecież ty byś ich zajeździł już na starcie :D. Ty prędzej wejdź na ww.cyklomaniak.pl póxniej na forum i tam są też ustawki, różnego rodzaju przejazdy szlakami rowerowymi, objazdy tras maratonów lub inne wycieczki krajoznawcze :confused:

Przecenia się tu widzę moje umiejętności i formę... toć ja ino turysta i spacerowicz :confused:

Zwłaszcza teraz - w weekendy szkoła, a w tygodniu to już po pracy raczej krótsze jazdy popołudniowo-wieczorne.

A tak swoją drogą, to w ten weekend mam pierwszy zjazd już w tym roku akademickim, więc jutro (tzn dziś, bo piszę grubo po północy)wypadałoby zrobić jakieś rowerowe pożegnanie wakacji. Myślę sobie, że może traska Las Łagiewnicki,Skotniki, Smardzew, Malinka, Zgierz byłaby miłym akcentem. Jeśli ktoś ma ochotę się przebryknąć to będę powiedzmy na "kaloryferze" (duży parking na Wycieczkowej), koło pompy. Powiedzmy w okolicach 16.20 i posiedzę tam przez jakieś 15 min. popijając wzmacniający soczek. Jak ktoś chce dołączyć, to zapraszam.

Tylko podkreślam, że spacerowe tempo zakładam.

No bardzo chętnie. Problemem może być tylko umówienie się. Ogólnie to ja jestem wolny w co drugi weekend i w tygodniu po południu. Proponuję moze zrobić tak, że założy się oddzielny temacik, w którym każdy będzie mógł napisać jaką trasę planuje i w jakim mniej wiecej tempie, kiedy i gdzie będzie czekał przez ustalony czas. Wówczas chętni będą mogli po prostu zjawić się na miejscu zbiórki.

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...