Brz Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Siemka. Szukam jakiejś trasy z wyciągiem . Jestem z Rzeszowa . Na pewno Zakopane odpada coś pokroju Kluszkowiec . Jakie trasy w okolicy z wyciągiem ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Na pewno Zakopane odpada czy na pewno Zakopiec a odpadają Kluszkowce?? Masz Palenicę w Szczawnicy, Koninki w Gorcach, Śnieżnica w Kasinie, Myślenicki Chełm czy Mosorny w Zawoi. Jest jeszcze świetna Bachledova Dolina u Słowaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brz Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Śnieżnica w Kasinie Kasina zamknięta na ten rok z tego co mi wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 No to sam widzisz jaka jest u nas dziadowizna i czemu znaczna część środowiska jeżdzi do Czechów czy Słowaków. Śnieżnicę akurat zamknęli z czysto technicznych powodów bo modernizują czy dobudowują wyciąg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusytka Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Raj znajdziesz w Austrii, np w dolinie Zillertal. Rok temu byłam tutaj: http://bike.saalfelden-leogang.com/en/bikepark/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zellt Napisano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Na Laworcie w Ustrzykach jest trasa downhill z wyciągiem, kiedyś działała tez trasa na Kiczerze w Puławach ale nie wiem jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.