robekpw Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hej, może z okolic lazurowej ktoś chciałby pośmigać czasami? pozdrawiam R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 9 Września 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 daleko do kampinosu nie macie czasem tam śmigam - można by sie zgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 11 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 16 Października 2006 Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No to pozostaje mi tylko powitac sąsiadów. Ostatnio czasu mało, ale moze ktos z Was sie na mase w październiku wybiera od nas? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 witam, Ja jestem chętny na jutro..bo nie mam z kim posmigac w tej wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 23 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2006 A jak jeździsz (średnia itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 heh dostosuje sie do kazdego tempa procz oczywiscie zawodowego...a tak normalnie to 17km/h w lekkim terenie ,a w wawie zaczolem studia i nie mam z kim eksplorowac okolic..jakby co to w sobote chcialbym gdzies wybyc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.