Moouery Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Ile mogę wziąć pieniędzy za Kellys Arc 2.9 ? Rower kupiony około 2 lat temu,przejechane max. 200 km Od roku stoi i się marnuje Załączam zdjęcia poniżej (większość części marki shimano) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Jaki rozmiar ramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moouery Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Ciężko mi powiedzieć ponieważ nie użytkowałem tego roweru Osoba która używała roweru ma 185 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Ciężko mi powiedzieć ponieważ nie użytkowałem tego roweru Na rurze pod siodłowej powinna znajdować się naklejka z rozmiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moouery Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Rozmiar M 530mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moouery Napisano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 To ile mógłbym za niego dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi