Tomek_Jankes Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Witam ostatnio miałem problem z hamulcem i ustawiłem je od początku tzn poluzowalem dwie śrubki kilkakrotnie naciskając hamulec potem zacislem hamulec i dokrecilem i tu powstał kolejny problem słabo teraz hamuje co mogę zrobić by to poprawić?? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Co to za hamulce? Może trzeba je odpowietrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_Jankes Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Hamulce to Hamulec przód:Tektro Auriga jak je odpowietrzyc?? Masz może jakiś filmik Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 prosz, 3 s guglowania http://www.orower.pl/jak-odpowietrzyc-hamulce-tektro-auriga/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_Jankes Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Dzięki za pomoc :-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.