elano1000 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Witam. Proszę polecić jakiś uchwyt na bidon, a dokładniej chciałbym aby zmieściła się w nim typowa butelka 0,5 l bądź jakiś napój izotoniczny 0,75 l, bo bidonów nie używam. Odnośnie saszetki trójkątnej to dobrze aby zmieściła telefon 5" i portfel, ewentualnie jeszcze jakieś drobiazgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Topeak cage - regulowana średnica wkładanej butelki - około 20 zł. np https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/bidony-i-koszyki/koszyki-na-bidon-rowerowy/p,koszyk-na-bidon-modula-cage-ex-czarny-topeak,17002.html?skad=googlepla&gclid=CJfPyr29tM0CFbcW0wodM5MKpw Sakw do wyboru - do koloru ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elano1000 Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Do uchwytu kupi jakieś uniwersalne wkręty? Nie było nic w komplecie, byłem pewny że przynajmniej dadzą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Jak ja kupowałem, to wkręty były w komplecie . A jak nie, to jakieś nierdzewne z gwintem m5 pod klucz ampulowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.