Whit Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Napisano 24 Czerwca 2016 Ja prawdopodobnie cały lipiec będę niedostępny - wybiera się ktoś jutro na Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy?
Ychu Napisano 24 Czerwca 2016 Napisano 24 Czerwca 2016 Ja się zastanawiam , ale jak to wyjdzie to nie wiem. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
seshin_ Napisano 22 Października 2016 Napisano 22 Października 2016 Jeśli ktoś byłby chętny to jest jutro spontaniczny wypad na trasę Rowy-Ustka. Opis trasy docelowej znajdziecie tutaj: https://przygodairower.pl/supertrail-na-superwyprawie/ Wyruszamy pociągiem TLK z Wejherowa o 6:58 do Słupska. Ze Słupska jedziemy do miejscowości Rowy. Z Rowów do Ustki, z Ustki do Słupska. Dajcie znać czy udało się stworzyć jakąś grupę MTB Małego Trójmiasta.
c1ach Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Nie zdążyłem nawet przeczytać, za późno wrzuciłeś...ale chyba zorganizowałeś mi wycieczkę.
seshin_ Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Jest ktoś chętny na wycieczkę jutro? Start Wejherowo ok godz. 9:00? Myślę, że pora przetestować moje 29 cali w śniegu
Whit Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Napisano 26 Stycznia 2017 Jest mała grupa ale mam nadzieję, że odżyje na wiosnę. Ja obecnie jestem bez roweru, a Ty na czym śmigasz?
karep Napisano 8 Lutego 2017 Napisano 8 Lutego 2017 @seshin_ Myślę, że wrzucanie info o planowanym wyderzeniu na jeden dzień przed, to średni pomysł..... aż tylu localesów tu chyba codziennie nie zagląda, więc odzew lub ewentualna ustawka mało wykonalna. Wysłane z mojego Quadra 7 UltraSlim przy użyciu Tapatalka
seshin_ Napisano 8 Lutego 2017 Napisano 8 Lutego 2017 @karep No widzę właśnie, ale zawsze mam nadzieję, że może ktoś przeczyta i będzie jeden wariat więcej @@Whit, Śmigam na Treku Fuel-Ex 29-er
Whit Napisano 10 Lutego 2017 Autor Napisano 10 Lutego 2017 karep No widzę właśnie, ale zawsze mam nadzieję, że może ktoś przeczyta i będzie jeden wariat więcej @Whit, Śmigam na Treku Fuel-Ex 29-er Aa to już grubsza liga Jak kupie maszyne to sie zgadamy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.