Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Cześć Z racji tego iż samemu nudno się jeździ a z moich znajomych coraz mniej osób jeździ na rowerach. Zamierzam do stworzenia wspólnej ekipy rowerowej najlepiej z małego trójmiasta (czytaj Wejherowo/Reda/Rumia). Zanim stworzę ala stronę na fb (a nóż widelec ktoś się znajdzie), był by ktoś chętny do takiego czegoś? W marzeniach mam sporą ekipę, wspólne koszulki itd. Ale to trudne do zorganizowania tym bardziej, że mało jest u nas ekip patrząc na inne województwa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Wejherowo Panie , chętnie Mnie też samemu nudno i ciągle te same trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 @@Ychu, No to trzeba się zgadać bo u mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Teraz koniec roku , czas będzie i coś trzeba ogarnąć Nawet można dziś uderzyć gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Dziś lipa z pogoda i nie ma mnie w domu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nozaki Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Tomek z Wejherowa się kłania. Jest Wejherowskiego Towarzystwo Cyklistów - WTC. Byłem nawet na forum. Niestety zmieniali serwer i chyba tak jakoś przysiadło. Niemniej podobno prężnie to działa. Chętnie bym się przyłączył, bo jakoś tak z mobilizacją słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Niestety ale WTC to chyba w większości ludzie po 40 i rodziny. Na MTB to tam nie bardzo ;p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nozaki Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Jeszcze jestem przed XD Ale rodzina już jest... Ja bym tam nie dyskryminował z tego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Rozumiem tylko ja osobiście wole pośmigać po lesie czy cos w tym stylu niż z całymi rodzinami z sakwami i z prędkością 12 na godzinę. A jaki masz typ roweru ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jest nas 3 wiec można już cos zorganizować i fajnie, ze każdy z Wejherowa ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Patrzałem na WTC ale według mnie nie ma tam nic specjalnego bo ja wolę teren z dobrą średnią i lubię zapier U mnie króluje mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Ja tam mogę i jechać asfaltem ale tak jak mówisz z dobra prędkością ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Ja tam mogę i jechać asfaltem ale tak jak mówisz z dobra prędkością ;-) Problemem to raczej nie będzie po asfalcie bo nie raz są asfaltowe dojazdy itp. Co do średniej to mi wychodzą okolice 22 km/h a Wam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nozaki Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 12km/h to też nie jest to, co mnie interesuje XD Stąd część roweru pochodzi z szosy. A salwy... Cóż - nie są na stałe. Gorzej, że ich miejsce zajął fotelik dla dzieciaka XD Edit. Na 212km średnia prędkość jazdy wyszła 20,18km/h, całkowita 15km/h, maksymalna 45km/h. Z całkowicie załadowanymi sakwami. Rano nie mogłem go podnieść jedną ręką. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Aa to będziemy Ciebie gonić :-) To kiedy by wam chłopaki pasowało? Proponuje pierś jakaś trasę +\- 30km Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Wczoraj jeździłem sobie wieczorem i 30 km zleciało mi moment ale zależy na jaką porę się umówimy. Jak się domyślam Wy już po szkole? W każdym razie koniec roku blisko , czas będzie. Tylko właśnie , kiedy pierwszy trip? U mnie to raczej obojętnie , także czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Ja w technikum ale już mam wolne, proponuje trasę przez stadninę na orle a potem na piasnice i wracamy ścieżka np przez kapino to jest około 40km Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Jedna z moich "standardowych" tras. To możliwe , że już kiedyś się widzieliśmy Tylko to trochę inaczej u mnie wychodzi , bo ja ogólnie z Bolszewa to od razu na orle wbijam , ale potem sobie zjeżdżałem w dół i przez Wejherowo do Bolszewa. W każdym razie ja tam do Was dojadę na "miejsce startu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 W sumie jak wam pasuje można dziś wyskoczyć będę o 18 w domu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Mi pasuje , tylko ile nam zejdzie? Bo ja nie jestem wyposażony w coś takiego jak światła ostatnio jak kapcia złapałem to zgubiłem Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Będę w domu to sie odezwę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chłopaki macie fejsbuka? Lepiej by było pisać tam niż tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Chłopaki macie fejsbuka? Lepiej by było pisać tam niż tutaj Jak najbardziej , zaraz pójdzie pw bo tutaj każdy może sobie wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nozaki Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Niestety - u mnie brak pejsów i pejsbooka XD Najlepsze są komunikatory na telefon: Whatsup, Viber, Line, KIK. Rozmowy głosowe, video rozmowy, przesyłanie plików, filmów, czaty, osoby zaprasza się do grupy, tworzenie albumów. Wszystko, co potrzebne w nowoczesnej komunikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Ja do tego co whatsup używam messengera zobacz na priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Dajcie na PW jakiś link do FB/Stravy bo zakorzeniłem się w tym sezonie na szosie i chyba poza dojazdem do pracy to nie byłem na żadnej poważnej wyrypie w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Panowie jakiś plan na trip? Mi pasuje dopiero od połowy lipca jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.