Skocz do zawartości

[2500] rower w góry

Texim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie jestem tu nowy dlatego proszę o wyrozumiałość.

Szukam roweru do jazdy rekreacyjnej ale również i górskiej.

Znalazłem dwie oferty które mnie zaintrygowały dlatego proszę o opinie lub inne propozycje.

Mam 194cm wzrostu i 125kg wagi, poprzednio jeżdziłem kellysem magnusem z którego byłem bardzo zadowolony.

Moje propozycje:

1)

KROSS LEVEL R3 KOŁA 27,5 RAMA XL

2)

Kellys TNT 50 Blue 2016

Proszę o pomoc w wyborze ale chętnie rozważę nowe propozycje.

Dziękuję.

p.s. Sprawa pilna bo muszę do wtorku coś zdecydować.

Napisano

Znalazłem dwie oferty które mnie zaintrygowały dlatego proszę o opinie lub inne propozycje.

Mam 194cm wzrostu i 125kg wagi, poprzednio jeżdziłem kellysem magnusem z którego byłem bardzo zadowolony.

Moje propozycje:

1)

2)

Kellys TNT 50 Blue 2016

Dziękuję.

I jeszcze jeden z moich propozycji:

Merida Big.Nine 300

Napisano

Moje propozycje:

1)

2)

Kellys TNT 50 Blue 2016

Dziękuję.

Witam, po prawie tygodniu udało się coś kupić ale smutne jest to że wiedzę, trzeba było od podstaw zdobyć samemu, bo oprócz "upomnienia" o złej formie tematu nikt nie chciał udzielić mi kilku rad, nawet skrytykować czy zaproponować czegokolwiek....nic, taka tam olewka.

Nie na wszystkim i nie wszyscy muszą się znać i dlatego prosiłem na forum o pomoc ale jak tak patrzę to gdybym kupował coś za 10-15tyś to temat by "wrzał".

Mniejsza o to...kupiłem taki rower:

Rower Dema Raveo 9.0 model 2016

za cenę 2600+dodatkowe wyposażenie.

Nie wiem czy dobry, czy drogo.........pierwsze kilometry za mną i jak na razie bardzo pozytywne wrażenia.

Pozdrawiam i nie dziękuję.

http://www.erowery.pl/rower-dema-raveo-90-model-2016/m/45951

Napisano

smutne jest to że wiedzę, trzeba było od podstaw zdobyć samemu, bo oprócz "upomnienia" o złej formie tematu nikt nie chciał udzielić mi kilku rad, nawet skrytykować czy zaproponować czegokolwiek....nic, taka tam olewka.

Gdyby nie było mi szkoda wieczoru to policzyłbym ile mamy na forum tematów zaczynających się od "Rower MTB za xxx pln". Ale obstawiam, że jest ich kilkanaście co najmniej. Dzięki Tobie mamy teraz kolejny. Naprawdę nie dało się znaleźć niczego samemu ? Nie dziw się reakcji userów bo większość po prostu już wymiotuje jak widzi taki sam temat z tą samą treścią. Nie mamy nic do Ciebie personalnie. Po prostu nie czytałeś regulaminu forum, nie użyłeś wyszukiwarki z forum, nic.

Pozdrawiam i nie dziękuję.

No i obraził się  :bye2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...