Hanzii Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Cześć, czy ktoś może pomóc w ocenie roweru? Zastanawiam się też nad dwoma pozostałymi, który wg Was najbardziej opłaca się wziąć? Rower kolarzowka Bulls Lubsko • OLX.pl Rower używany szosowy MERIDA Extreme 905 aluminiowy Głogów • OLX.pl ROWER GIANNYMOTTA CARBONO (6269201210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Jedynie Bulls i Gianny wygladają na pierwszy rzut oka ok, Merida mocno wyeksploatowana, na szybko znalazłem (wydaje mi się że ciekawszy, ale to nich inni ocenią): http://allegro.pl/specialized-allez-i6263335547.html - jesli w rowerze szosowym są pedały platformowe to duze prawdopodobieństwo, że rower był eksploatowany rekreacyjnie i tak właśnie wygląda napęd. Do 1100 zł nie znalazłem nic ciekawszego .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzii Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Sprzedawca napisał mi, że ten Bulls ma 20 cali i 56 cm długości podsiodłowej, to możliwe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.