darek2313 Napisano 19 Czerwca 2016 Napisano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Mam takie pytanie czy pasować będą lagi od reby solo air ? / średnice wewnątrz i gwinty pod korki/ Edytowane 19 Czerwca 2016 przez darek2313 Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2016 Tak, a nawet nie. W solo air jest ta dziurka i podejrzewam ze ona będzie bruździła i zamiast dualaira będziesz miał soloaira. Cytuj
darek2313 Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Napisano 19 Czerwca 2016 Pytałem o lagi , a w nich raczej dziurek niema Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2016 To po grzyb pytasz o korki skoro w dolnych nie ma korków ? Chyba że pytasz o lagi ( lagą to cie mogła babcia za młodu zdzielić) od solo air i masz na myśli górne bo dole to już nie lagi ... w sumie nie wiem co to, jak nie lagi No bo skoro piszesz że to lagi, to musi być tylko jedna taka część, inaczej byś się tak nie uniósł. Dodatkowo wspominasz o średnicy wewnętrznej i gwintach pod korki a więc jak nic mi pachnie goleniami górnymi w których jest dziurka, tych od solo air, a w dual tego nie ma i będzie kiszka. Zanim się zaczniesz burbulować do mnie, popatrz co napisałeś i zacznij pisać rzeczowo. Cytuj
Mod Team mrmorty Napisano 19 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2016 Nazywajmy części amortyzatora zgodnie ze sztuką. Są golenie górne i golenie dolne lub wewnętrzne i zewnętrzne. Określenie "lagi" to wrecz słownictwo rodem z forum dh-złomu. Ale to tak na marginesie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi