darek2313 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Mam takie pytanie czy pasować będą lagi od reby solo air ? / średnice wewnątrz i gwinty pod korki/ Edytowane 19 Czerwca 2016 przez darek2313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Tak, a nawet nie. W solo air jest ta dziurka i podejrzewam ze ona będzie bruździła i zamiast dualaira będziesz miał soloaira. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek2313 Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Pytałem o lagi , a w nich raczej dziurek niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 To po grzyb pytasz o korki skoro w dolnych nie ma korków ? Chyba że pytasz o lagi ( lagą to cie mogła babcia za młodu zdzielić) od solo air i masz na myśli górne bo dole to już nie lagi ... w sumie nie wiem co to, jak nie lagi No bo skoro piszesz że to lagi, to musi być tylko jedna taka część, inaczej byś się tak nie uniósł. Dodatkowo wspominasz o średnicy wewnętrznej i gwintach pod korki a więc jak nic mi pachnie goleniami górnymi w których jest dziurka, tych od solo air, a w dual tego nie ma i będzie kiszka. Zanim się zaczniesz burbulować do mnie, popatrz co napisałeś i zacznij pisać rzeczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Nazywajmy części amortyzatora zgodnie ze sztuką. Są golenie górne i golenie dolne lub wewnętrzne i zewnętrzne. Określenie "lagi" to wrecz słownictwo rodem z forum dh-złomu. Ale to tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi