GREEQ Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Rozciekł mi się zacisk m447 na przodzie i zastanawiam się czy można w jego miejsce wstawić zacisk 675? klamkę 445 bym chciał zostawić. Ktoś kto serwisuje pewno będzie wiedział czy te przewody idzie zmotać i czy klamka da rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Co do klamki to nie powiem , bo takiego mixu jeszcze nie robiłem (ale raczej powinno to chodzić) , ale przewód hamulcowy nie przypasuje - zacisk M447 jest na przewód wkręcany a M675 na banjgo. Albo wymiana przewodu , albo wymiana końcówki np. http://www.grawitacyjny.pl/p16579-a2z-koncowka-przewodu-banjo.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREEQ Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 No o to mi chodzi czy można te dwa systemy na jeden przewód zmotać. Slx mają większą średnice tłoczków i zastanawiam się czy skoku klamki starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Ja bym tego nie łączył. Słaba klamka + dobry zacisk, według mnie będzie słabo działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjanek Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 jeżeli pompa będzie słabo tloczyc to zacisk nie będzie działać tak jak powinien, do hamowania wystarczy ale cudów bym nie oczekiwał Agresywnie wydrapane zardzewiałym gwoździem w Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 To może być nawet lekko groźne przy dużym obciążeniu hamulców. Nie powinno się mieszać klamek i zacisków, które współpracują z innymi przewodami hamulcowymi. SLX się łączy z przewodem SM-BH90, a 447 z SM-BH59. One mają różne średnice wewnętrzne, inna jest też pojemność zbiornika oleju w klamce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREEQ Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Wszystkim wielkie dzięki za rozwianie moich wątpliwości,będzie cały kpl. SLX tylko muszę trafić w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi