PIjAQXD Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 witam wszystkich bardzo serdecznie. wiem ze takich tematów w internecie jest bardzo dużo ale wole żeby osoba która się zna powiedziała albo raczej pomogła mi w wyborze roweru ponieważ nie jestem w tych sprawach zbyt dobry ale już na roweże miałem wiele przygód. Awięc tak rower byłby używany do wypadów do lasku albo polnych dróg. czasami chiałbym na nim poskakać na jakichś skokach. nie żeby lecieć 5 metrów ale ogólnie gdzie jest jakieś wybrzuszenie terenu to lubię sobie na takich poskakać. przedział cenowy jaki można trochę naciągnąć do ok 3500zł. rower nie musi być nowy a jak używany to moglibyście poszukać i dać link takich rowerów żeby sie od razu nie rozwalił. chciałbym żeby ten rowerek wytrzymał z 5 lat. rama sztywna chyba że jakaś się znajdzie amortyzowana w dobrej cenie to może być. Widelec ze skokiem powyżej 100mm . moja waga to 57kg a wzrost 180cm. bardzo mi się spodobał Dartmoor hornet Black Pearl ale niestety na taki mnie nie stać awięc chciałbym coś mniej więcej takiego jak ten dartmoor. to tyle i czekam na jakieś odpowiedzi za które będe bardzo wdzięczny.
Mod Team Puklus Napisano 17 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.