and309l Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Przeraził mnie ten Twój dzienny jadłospis !. Mam wrażenie, że chcesz się odchudzić i w dodatku znacznie ograniczyłeś kalorie. Do tego dużo mikroelementów wypłukujesz z organizmu - podkreślasz, że dużo pijesz... Moja rada: zacznij jeść normalnie (już pisano o tym) dodając owoce i warzywa (witaminki, mikroelementy). Brakuje tu też białka - dorzuć dziennie jakieś jajeczko gotowane na miękko, lub kup białko WPC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porosty Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Dzięki za rady! Od wczoraj wziąłem się w garść, jem więcej i lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 nie pij za dużo wody , a jeżeli już to pij dobrą mineralną , woda źrodlana w dużych ilosciach może wypłukiwać wit/minerały. stanem takiego odciecia może być choroba , nie tylko cukrzyca.może to być przewlekla choroba grzybicza/bakteryjna . wyniki mogą być w porządku a ty jestes slaby i nie wiesz co sie z tobą dzieje. dobrze tu co niektorzy napisali ze jak czlowiek jest młody to zje kanapke i nie ma bata zeby cos było z nim nie tak ,smiga dalej ,tyle ze głodny jest. ja tez mialem takie oddciecia , jak przeszedlem na żywienie tłuszczowe nie mam z tym problemow. a ogolnie dobrze sie czujesz? masz takie akcje ze w ciagu dnia jest ci slabo niedobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porosty Napisano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Dzięki za rady. U mnie problemem było niewłaściwe żywienie. Teraz jadam lekkie śniadania i temat właściwie zniknął. Rady kolegów wziąłem do siebie i zwracam większą uwagę na to co jem u kiedy. Dziękuję wszystkim za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.