Skocz do zawartości

[zdrowie] Drastyczny spadek sił

porosty

Rekomendowane odpowiedzi

Przeraził mnie ten Twój dzienny jadłospis !.

Mam wrażenie, że chcesz się odchudzić i w dodatku znacznie ograniczyłeś kalorie. Do tego dużo mikroelementów wypłukujesz z organizmu - podkreślasz, że dużo pijesz...

Moja rada: zacznij jeść normalnie (już pisano o tym) dodając owoce i warzywa (witaminki, mikroelementy).

Brakuje tu też białka - dorzuć dziennie jakieś jajeczko gotowane na miękko, lub kup białko WPC.

• 3 tygodnie później...

nie pij za dużo wody , a jeżeli już to pij dobrą mineralną , woda źrodlana w dużych ilosciach może wypłukiwać wit/minerały.

stanem takiego odciecia może być choroba , nie tylko cukrzyca.może to być przewlekla choroba grzybicza/bakteryjna .

wyniki mogą być w porządku a ty jestes slaby i nie wiesz co sie z tobą dzieje.

dobrze tu co niektorzy napisali ze jak czlowiek jest młody to zje kanapke i nie ma bata zeby cos było z nim nie tak ,smiga dalej ,tyle ze głodny jest.

ja tez mialem takie oddciecia , jak przeszedlem na żywienie tłuszczowe nie mam z tym problemow.

a ogolnie dobrze sie czujesz? masz takie akcje ze w ciagu dnia jest ci slabo niedobrze?

Dzięki za rady.

U mnie problemem było niewłaściwe żywienie. Teraz jadam lekkie śniadania i temat właściwie zniknął. Rady kolegów wziąłem do siebie i zwracam większą uwagę na to co jem u kiedy.

Dziękuję wszystkim za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...