dawpytel Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Cześć Modyfikuję swój rower - Scott Scale 970 z 2014. Jako pierwszy wymieniłem amortyzator. Ze względu na budżet kupiłem dość specyficzny kolor (był znacząco tańszy). Co sądzicie o takim połączeniu kolorów? Z jeździe mi nie przeszkadza ale czasem mam wątpliwości. Warto malować? Na wszelki wypadek zamówiłem czerwone naklejki na Foxa i malowałbym go na czarno. Dzięki za sugestie. Uwaga! Nie sugerujcie się ustawieniem siodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Oczywiscie jest znaczna różnica czy jeździmy na białym albo czarnym(czerwone jeżdżą najszybciej).Ale tutaj nic nie razi,powiedziałbym że ten fox bardzo pasuje do ramy.Ale ten uchwyt do fotelika?A tak poza tym na fioletowy bym nie wsiadł chociaż byłby po Nino albo Majce. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Artwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) moim zdaniem całkiem nieźle to wygląda chociaż odcienie pomarańczowego na ramie i amorze są chyba różne, jakby były takie same to było by super Edytowane 17 Czerwca 2016 przez NajaraNy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Na zdjęciu nie jest źle, moim zdaniem fajnie wyszło a poza tym to FOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najtel Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Pasuje xd Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Będzie lepiej jak się okurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi