Naari Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Witam. Znalazłem ramę w opłakanym stanie i nie jestem pewny czy opłaca się składać ten rower. Chciałbym się dowiedzieć ile ta rama oraz koła (mam 2) są warte. Jeśli ktoś zna się bardzo dobrze, mógłby mi powiedzieć ile potrzebowałbym pieniędzy aby postawić ten rower "na koła". Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Amortyzator złom Wahacz dobrze chodzi? Nie ma luzów? Sprawdź dokładnie czy rama nie ma pęknięć. Na złomie znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naari Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Wszystko chodzi dobrze, rama nie jest połamana w żadnym miejscu. Znalazłem go w krzakach, wydaje mi się że ktoś go ukradł i rozebrał na części a ramy się pozbył z jakiegoś powodu. Nie rozumiem tylko dlaczego z rowerem były koła, całe i zdrowe, napompowane. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Naari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Idź z tą ramą na policje jeśli masz podejrzenia że jest kradziony. Jeśli cie sprawdzą podczas jazdy na tym rowerze to możesz mieć spore problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Jak by nie patrzeć Tobie się opłaca,gorzej jak znajdzie się właściciel ramy.Znaczy się roweru.To nie jest opłakany stan tylko wyrabowany. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Artwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi