kiler8875 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Witam, mój strój już powoli dobiega końca wytrzymałość..Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z dobrą jakością strojów ? ( dostawa pare dni a nie jak na allegro 2-4 tyg bo z chin muszę przyjść )Mój ma już ponad 4 tyś km tragicznie nie jest lecz wkładka już jak kartka papieru.. :/ Cena tak do 300 za kompletTeraz użytkuje strój za 250 pln i nie narzekam na nic oprócz wkładka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Nie ma "dobrej jakości strojów" w cenie 300 zł za komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 no bez przesady, za 300 zł kupi już coś sensownego poszukaj w mike sport obecnie mają promo 15% - mam kod ważny do niedzieli jak chcesz to się odezwij na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin44 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Zależy co ma na myśli "komplet strój". Jeżeli tylko koszulka i spodenki to jest duży wybór natomiast jeżeli ma to być koszulka + spodenki + bluza to może być ciężko znaleźć coś dobrego jakościowo w cenie do 300 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler8875 Napisano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Dziękuję tylko góra dół no bez przesady, za 300 zł kupi już coś sensownego poszukaj w mike sport obecnie mają promo 15% - mam kod ważny do niedzieli jak chcesz to się odezwij na pw Fajne stroje szczególnie http://www.mikesport.pl/rogelli-team-koszulka-rowerowa-001-960-bialy.html + spodenki lecz zdecydowanie potrzebuje S-ki a tylko M-ki są i w tym problem ale dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaromirRK Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Polecam zestawy Brubecka. 305pln na popularnym serwisie aukcyjnym, a sprzedający u którego kupowałem również szybko się z dostawą uwinął . Jeśli chodzi o jakość to po prostu super. O ile dobrze się orientuje to produkcja odbywa się w Polsce, więc nie trzeba czekać na towar z Azji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.