DarkoZZZZ Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jak w temacie. Co możecie polecić? Szukam roweru MTB, a nie ATB czy wolę bardziej dłuższą ramę np seria Kross Level niż Kross Hexagon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Po pierwsze każdemu podoba się co innego, dlatego ciężko polecać coś od siebie.Podaj przykład roweru, który Ci się podoba i wtedy można ocenić czy jest wart ceny. I jeszcze jakieś informacje wiek/waga/wzrost/gdzie jeździsz/jak często itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jak w temacie. Co możecie polecić? Szukam roweru MTB, a nie ATB czy wolę bardziej dłuższą ramę np seria Kross Level niż Kross Hexagon. nowy będzie ciężko używany troche łatwiej ale to i tak mały budżet jak na dobry 29er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkoZZZZ Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Mam 180 cm/70kg, jezedże głównie po lasach - np sciezki w Kampinosie. Mysłałem o czymś z serii Kross Level. W tym budżecie miesći się tylko B2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whit Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Nie lepiej 26 er na lepszym osprzęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkoZZZZ Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Teraz mam 26'' i jak coś zmieniać to na lepsze A wszyscy chwalą 27,5'' i 29'' i faktycznie kiedyś mi się też lepiej jeździło na 29'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vulen1 Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 witam , a co powiecie o takim cudzie ? http://www.bikeforyou.pl/product-pol-10-CONE-RACE-3-9-STREET-KOLA-29.html warto myśleć o nim w ogóle ? myslałem ogólnie o krossie level b2 lub hexagonie r8 z mniejszym kołem i znalazłem ten z linku , co powiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imponujacy Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Ten z linku to jakiś taki bardziej damski w ogóle jest. Niski osprzęt, dynamo w piaście - serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi