maniek82 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 "Lata" ktoś w okolicach Tomaszowa? troszkę już zjezdzilem miasto i szukam nowych tras może ktoś coś? Są w Tomaszowie jakieś grupy rowerowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acon Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Podpiusuję się pod pytaniem... a w ogóle gdzie lataleś? pytam bo brak mi pomyslow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek82 Napisano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Smardzewice, Swolszewice , wokół zalewu , spała , Inowłódz, Lubochnia , Skrzynki, Ujazd, Łódż, Piotrków, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acon Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 łódź ? no to dajesz rade, mi chyba brak wiary w siebie , zeby wyskoczyc na seteczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek82 Napisano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 uwierz w siebie a wtedy wszystko jest mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acon Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 stopniowo, bo na dzis dzien nie wyobrazam sobie zaliczyc jednego dnia seteczki... chociaz kiedys kiedys... jak mialem 20-22 lata zrobilem okolo 70 jednego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek82 Napisano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 ja mam 34 idopiero się rozkręcam chciałbym dobic do 200 za jednym podejściem, ot taka fanaberia he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acon Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 ja rok mniej... :-) dopiero 2 tygodnie na rowerze po okolo 10 letniej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcher Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Cześć,ja często jeżdżę w okolicach Tomaszowa,w okresie jak jest ciepło to nawet 4-5 razy w tygodniu Jestem z Rawy wiec nawet możliwe że mijaliśmy się czasami w okolicach spały. Jak chcesz to zobacz profil na Stravie,jakby jakaś trasa się spodobała to można wspólnie pokręcić https://www.strava.com/athletes/11534325 Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.