got3n Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja nie bardzo sie na tym znam a mam okazje qpic Srama 9.0 za ok 70zł i wlasnie potrzebuje na szybko jakiegos srama do tyłu ;x W linku jest kilka zdjec. Gosc mowi ze ma ok 5kk km nabite na niej i dziala wszystko ok ale prosiłbym o wasza ocene z gory dzieki ;] Zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 kliknij sam na ten link i powiedz co widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ja widze pliki spakowane zipem, gotowe do sciagniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
got3n Napisano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2006 no bo to jest kilka zdjec spakowane do jednego pliku ; ) poprostu kliknac w DOWNLOAD : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kółeczka jak kółeczka, trochę zjechane są ale i tak to w małym stopniu wpływa na pracę przerzutki. Kiedyś jeździłem na Sram 3.0 która miała ząbki ostre jak szpilki i chodziła ok. Imho lepiej dorzucić te 15-20zł i brać X-7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Odpuść sobie Tak jak Schwefel napisał jepiej kup sobie X-7 ma o wiele mniej Grilionu (taki pastyk) Jest to przerzutka z conajmniej 2003 roku, jest prawie identyczna z 7 z 2003 różni się kółeczkami które są na łożyskach kulkowych w 7 były tulejki ślizgowe Jednym z powodów wymiany mojej 7 na X- 7 były właście zajechane włąśnie te tulejki, Przebieg 5kkm w terenie jest przebiegiem dość sporym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.