Sylar Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 Jako że ostatnio całkowicie scentrowałem sobie obręcz (mach1 neo disc 29er) postanowiłem ją wykorzystać do nauki centrowania. W tym celu chce zakupić najtańszą piastę szprychy oraz nyple. I tu prosiłbym o pomoc w doborze w kwestii kompatybilność/ jak najmniejsza cena. Jeśli idzie o piastę to najtańszą jaką znalazłem to : joytech qr 32H za niecałe 20 zł z przesyłką ale nie mogę do niej znaleźć wymiarów które jak rozumiem potrzebne są do dobrania długości szprych. Jak widzę na allegro za 1 zł za sztukę można dostać szprychę razem z nyplem do tego przesyłka, czyli za ok 60 zł miałbym zestaw do nauki centrowania. Da się taniej ?? ma to sens ? Chce się tego nauczyć bo docelowo chciałbym sobie poskładać koła na obręczach Dartmoor rocket v2 pod ramę Dartmoor primal 29 aby bardziej bezstresowo i bez niemiłych efektów ubocznych móc poprawiać czasy na lokalnych singlach.
talento259 Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 Kup sobie na OLX najtańsze koło bez opony i będziesz miał. Po co aż taką kase wydawać?
przmor Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 Ja na lokalnym targowisku kupiłem całe koło za 15zł i na nim ćwiczę zaplatanie i centrowanie.
Sylar Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Napisano 16 Czerwca 2016 tak proste i oczywiste ze nawet o tym nie pomyślałem Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.