ostry2407 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Wymieniłem u siebie amorek na Raidon XC RLR 26 i proszę o pomoc w regulacji. Ważę 83kg. Co w nim zrobiłem 1. założyłem plastikową objemkę na goleń 2. spuściłem powietrze 3. napompowałem do 5 barów 4. opuściłem objemkę 5. wsiadłem na rower 6. zmierzyłem odległość ugięcia 2cm Nie wiem czy wszystko zrobiłem dobrze i jeszcze na dole jest czerwone pokrętło - i + i mam ustawione pośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Nie wiem czy wszystko zrobiłem dobrze Powinno być ok. https://www.youtube.com/watch?v=AyojGt5iZyE jeszcze na dole jest czerwone pokrętło - i + i mam ustawione pośrodku Pokrętło służy do regulacji tłumienia. Musisz się nim pobawić i ustawić tak aby ci pasowało Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi