montell81 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Witam, szukam sterów do swojego roweru ale kompletnie nie wiem na co zwracać uwagę. Moglibyście mi pomóc w odpowiednim doborze sterów? Obecne stery to jak w temacie RITCHEY Zero Logic Integ Pro 1-1/8" Nie wiem na jakie parametry patrzeć przy kupnie nowych. Budżet max. 300 zł i zależy mi na jak najniższej wadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Nikt nie pomoże czy nikt nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Zapytam inaczej: co oznaczają cyfry na łożyskach, np. 41x30.15 lub 42x30, itd. itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Czyżby naprawdę na tym forum nie znajdzie się osoba, która ma pojęcie o sterach i oznaczeniach na łożyskach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Pierwsza liczba oznacza średnicę zewnętrzną łożyska , druga wewnętrzną. Do sterów ważna jest jeszcze wysokość łożyska oraz kąt (najpopularniejszy to 45°x45°). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Dzięki. O wysokości i kątach wiedziałem Już wiem czego mi trzeba. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.