maczet190399 Napisano 15 Czerwca 2016 Napisano 15 Czerwca 2016 Czy możecie powiedzieć coś więcej o dwóch rodzajach chwytów Dartmoor ICON oraz Race. Które są miększe i trwalsze ?Skłaniam się ku ICON ze względu na kolor
Kaczorak Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 I Race i Icon są spoko. Race ze względu na swoje paseczki wydaje się miększy ale oba gripy trzymają rękę pewnie i na miejscu. Mi osobiście bardziej Race przypasowały
maczet190399 Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Napisano 16 Czerwca 2016 Podeślij fotkę jak wyglądają na rowerze i ile czasu je masz ??
Kaczorak Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 Podeślij fotkę jak wyglądają na rowerze i ile czasu je masz ?? Wybacz ale już dawno ich nie mam na rowerze a miałem każde jakoś po pół roku Co wcale nie znaczy że się zniszczyły ale miałem okres co szukałem gripów idealnych i znalazłem ESI Ekstra Chunky i od tamtej pory nie kupuje nic innego W google grafika są takie zdjęcia. Race'y jeszcze gdzieś mi się walają po domu
Mod Team adamos Napisano 16 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 16 Czerwca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2c zasad pisania - temat lub jego część pisana wielkimi literami. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.