Skocz do zawartości

Przerzutka sram x7 naprawa

Michalakzgr2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam problem z moja x7 dzisiaj przy skuwaniu łańcucha wózek odleciał od reszty przerzutki okazalo się ,że wyleciała ta zawleczka która to trzyma.Po złożeniu tego wózek mało naciąga, nie jest taki sztywny jak na początku macie jakies pomysły jak to naprawić?

Zależy mi bo przerzutka ma 1,5 tygodnia

Napisano

Kiedyś zdjąłem wózek od X9 i już nerwy traciłem przy składaniu. Jak ułożysz odpowiednio sprężynę w otworach, musisz obrócić cały wózek naciągając sprężynę jednocześnie uważając aby nie wypadła z otworu, bo trzeba na nowo układać :) Poradziłem sobie w ten sposób, że sprężyna nie siedziała do końca w otworach tylko w połowie co pozwoliło na obrócenie wózka omijając wystającą część korpusu. 

Napisano

Zrobiłem właśnie tak jak na tym filmie i słabo naciąga tak jakby trzeba było zrobić jeszcze jeden obrót 360 wózkiem zeby sprężyna się naciągnela bardziej :/

O dokładnie nie mogę tego obkrecic bo wyskakuje sprężyna

O dokładnie nie mogę tego obkrecic bo wyskakuje sprężyna

Kiedyś zdjąłem wózek od X9 i już nerwy traciłem przy składaniu. Jak ułożysz odpowiednio sprężynę w otworach, musisz obrócić cały wózek naciągając sprężynę jednocześnie uważając aby nie wypadła z otworu, bo trzeba na nowo układać :) Poradziłem sobie w ten sposób, że sprężyna nie siedziała do końca w otworach tylko w połowie co pozwoliło na obrócenie wózka omijając wystającą część korpusu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...