Michalakzgr2 Napisano 15 Czerwca 2016 Napisano 15 Czerwca 2016 Witam Mam problem z moja x7 dzisiaj przy skuwaniu łańcucha wózek odleciał od reszty przerzutki okazalo się ,że wyleciała ta zawleczka która to trzyma.Po złożeniu tego wózek mało naciąga, nie jest taki sztywny jak na początku macie jakies pomysły jak to naprawić? Zależy mi bo przerzutka ma 1,5 tygodnia
Ychu Napisano 15 Czerwca 2016 Napisano 15 Czerwca 2016 Raczej ciężko uszkodzić kawałek drutu , więc pewnie źle poskładałeś.
pawel2208 Napisano 15 Czerwca 2016 Napisano 15 Czerwca 2016 Kiedyś zdjąłem wózek od X9 i już nerwy traciłem przy składaniu. Jak ułożysz odpowiednio sprężynę w otworach, musisz obrócić cały wózek naciągając sprężynę jednocześnie uważając aby nie wypadła z otworu, bo trzeba na nowo układać Poradziłem sobie w ten sposób, że sprężyna nie siedziała do końca w otworach tylko w połowie co pozwoliło na obrócenie wózka omijając wystającą część korpusu.
Michalakzgr2 Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Napisano 15 Czerwca 2016 Zrobiłem właśnie tak jak na tym filmie i słabo naciąga tak jakby trzeba było zrobić jeszcze jeden obrót 360 wózkiem zeby sprężyna się naciągnela bardziej :/ O dokładnie nie mogę tego obkrecic bo wyskakuje sprężyna O dokładnie nie mogę tego obkrecic bo wyskakuje sprężyna Kiedyś zdjąłem wózek od X9 i już nerwy traciłem przy składaniu. Jak ułożysz odpowiednio sprężynę w otworach, musisz obrócić cały wózek naciągając sprężynę jednocześnie uważając aby nie wypadła z otworu, bo trzeba na nowo układać Poradziłem sobie w ten sposób, że sprężyna nie siedziała do końca w otworach tylko w połowie co pozwoliło na obrócenie wózka omijając wystającą część korpusu.
Mod Team Puklus Napisano 15 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 15 Czerwca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.