Diensdale Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Mam w planie wykonac delikatny przejazd poczynajac od mostu Przemysla przez LUbon Puszczykowko, Puszczykowo, Wiorek do Poznannia. Trasa ponad 40 km. Nie jechalem nia jeszcze poki co znam ja z ksiazki opisujacej trasy w okolicach Poznania. Trasa wydaje sie dosc latwa do odnalezienia i nie sadze, ze beda z nia problemy, a zapewne niektorzy znaja ja juz z autopsji Postanowilem sie zapytac czy ktos reflektuje na taki wypad?? JEsli pogoda dopisze mysle o niedzieli 10.09.2006r, ale mam swiadomosc, ze to troche chlapniete w ostatniej chwili wiec mozna przesunac ten wypad o tydzien Co Wy na to??
Andrew18 Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Ja bym może nawet pisał się na taki wypad i poznanie się w realu Ale raczej następna niedziela czyli 17 bo 14 mam jeszcze jeden egzamin No i jakie tempo Bo to też ważne, bo do kozaków nie należę
Diensdale Napisano 8 Września 2006 Autor Napisano 8 Września 2006 To jestes juz druga osoba, ktora sie pisze na nastepny weekend:) Cos sie zaczyna klarowac w tej materii
lukas_t1 Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 ja bardzo chętnie też się gdzieś wybiore, ale na razie mój rumak czeka w torbie na złożenie....szkoda że nie ma czasu na rower jak go złożę to chętnie pośmigam
solti Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Jeśli dopisze pogoda, a nic innego mi nie wyskoczy na niedzielę, to może i ja się dołączę
adamm84 Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 nie planujecie czegos na najblizszą niedziele ?
Jareczek Napisano 11 Października 2006 Napisano 11 Października 2006 Gdyby ktoś był zainteresowany, to w piątek rano wybieram się na objazd krótkiej pętli maratonu Michałki w Wieleniu. Jadę z moich Wronek. Do przejechania 2 x 30 km dojazd/powrót z Wielenia + 40 km trasa maratonu. Bardzo prosty dojazd pociągiem z Poznania do Wronek, osobowy 100% to jakieś 9 zł + bilet na rower 4,5 zł. Pociąg z Poznania jest o 9:38, we Wronkach o 10:24. Powrót z Wronek 15:30, w Poznaniu o 16:20. Ktoś zainteresowany?
nikodem Napisano 3 Grudnia 2006 Napisano 3 Grudnia 2006 chętnie umówie się z jakąś dziewczyną na rowerek
lukas_t1 Napisano 3 Grudnia 2006 Napisano 3 Grudnia 2006 hmmm....ciekawa propozycja tylko obawiam się że może być cieżko z dostępnością tego towaru w tej okolicy w Twoim wieku
pikpok Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 chętnie umuwie się z jakąś dziewczyną na rowerek hehe co za propozycje :] tylko troche niski próg wiekowy
nikodem Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 trudno a nie chce zawierać jakiś bliższych znajomości . Poprostu mam taką chęć sobie pojeździć z jakąś dziewczyną a nie ma żadnej chętnej...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.