jastu Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Witam, będę przejazdem w weekend 18-19.06 w Świeradowie i planuję 19.06 (niedziela) objechać pobliskie single (znowu) rodziny niestety nie zabiorę na "taki" rower, a sam nie chcę jeździć - chętnie potowarzyszę komuś lub dołączę do grupy Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 uhu hu mokruśko będzie , błotko w zębach będziesz miał , piękne burze i ulewy nas nawiedzają. Prognoza na niedzielę też nie rozpieszcza. My jeździmy stosunkowo często, ale akurat przez najbliższy prawie miesiąc insze plany mamy z mężem, potowarzyszymy następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Ja będę w następny weekend. Macie może jakiś nocleg godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Ja będę w następny weekend. Macie może jakiś nocleg godny polecenia? Wiele osób poleca Malinowy Dwór, z którego dosłownie jest kilkadziesiąt metrów do singli i Cottoninę Villa, ale jak dla mnie za wysoka półka cenowa. Ogólnie w Świeradowie nie ma problemów z noclegiem, ale więcej opinii nie znam, bo nie korzystam. http://www.malinowydwor.pl/ http://www.cottonina.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Pokoje Gościnne Wysoka byłem tam w kilka osób i było fajnie. Blisko do singli i dobre śniadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Owszem, w sobotę może popadać, w niedzielę ma być ładniej - i na niedzielę liczę a z hotelami mam zawsze problem, może dlatego że rezerwuje dopiero 1-2 dni przed wyjazdemgdzie sprawdzacie pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Owszem, w sobotę może popadać, w niedzielę ma być ładniej - i na niedzielę liczę a z hotelami mam zawsze problem, może dlatego że rezerwuje dopiero 1-2 dni przed wyjazdem gdzie sprawdzacie pogodę? ja używam tej i w 80% się sprawdza http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=1065 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Aplikacja na androida Weather Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 I jak singletracki? Bardzo mokro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Nie było źle, ale dobrze też nie - dało się przejechać, ale np. błoto na zakrętach i kilka dużych kałuż trochę przeszkadzało. Objechałem single, ale wyżyłem się na "nie singlach" ... i wróciłem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi