hvdy Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Czołem. Szukam dla siebie roweru, wybieram w crossie między unibike viperem a northteciem (jeśli z amorkiem). Tylko czy zauważę jakąkolwiek różnice jako amoator w amortyzatorze NEX NVX lub NCX jeśli ważę 60kg? Jest sens dopłacać do roweru z którymś z tych amorków? Czy przy tej wadze do miasta/lasu w ogóle bez sensu brać rower z amorkiem? Nie chcę wydawać więcej jeśli to nie ma sensu, a powietrzny to już za duży budżet :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 NCX zdecydowanie jest lepszy od NEX-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hvdy Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 NCX zdecydowanie jest lepszy od NEX-a Ja wiem, że lepszy- ale pytanie czy dla mnie jako osoby mega lekkiej to będzie miało jakiekolwiek znaczenie przy mało wymagającej jeździe- rozchodzi się o kwestie finansowe, bo jednak różnica +/- 500zł między rowerem z nex a ncx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 To lepiej kup sobie ten tańszy a z czasem zainwestuj w NRX-A powietrznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hvdy Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 To lepiej kup sobie ten tańszy a z czasem zainwestuj w NRX-A powietrznego A może zrezygnować z crossa i poszukać mtb? Z tego co patrzę za 2500 dostanę meridę z powietrznym xcr, co myślisz? Bo jeśli kupię jeden to raczej nie będę go zmieniać długi czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.