brejk Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Cześć, chciałbym zakupić krótkie rękawiczki rowerowe. Jeżdżę po po lesie i asfalcie, mniej więcej 50%. Ale jak już po lesie to raczej mocne podjazdy, zjazdy, szybka jazda. Obecnie jeżdżę bez rękawiczek i po 2 godzinach jazdy po asfalcie już bolą mnie ręce, więc stwierdziłem ,że przyszedł czas na zakup. Upatrzyłem sobie kilka par, które będą dla mnie najlepsze ? Może polecacie coś innego w tej cenie ? Chiba Road Plus Polednik Rock Fox Ranger Pearl Izumi Select Pearl Izumi Select Gel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brejk Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Proponuję szukać tutaj: https://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160615214552&SearchText=cycling+gloves+half+finger Na początku zeszłego sezonu kupiłem rękawiczki za około 4 dolary, jeżdżę w nich drugi sezon i nie puściła nawet jedna niteczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Ból dłoni nie jest spowodowany brakiem rękawiczek.Przyczyn trzeba szukać w złym ustawieniu pozycji na rowerze, może być źle dobrany rozmiar ramy... Itd. Ja rękawiczki stosuje głównie do ochrony dłoni w razie upadku i wzmocnienia chwytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin44 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 A nie lepiej kupić chwyty typu Extra Chunky ? W rękawiczkach raczej nie znajdziemy takich grubych poduszek żelowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.