misiakkam2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Witam, Na wstępie chciałem się przywitać ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum. Wracając do pytania- chcę kupić rower- najlepiej trekingowy do 1500 zł - jazda okazjonalna i to głównie po mieście. Jestem dość niski bo mam 170 cm wzrostu ale długość nogi od strony wewnętrznej to ok 86 cm. Zgodnie z opiniami jakie czytałem wg wzrostu powinienem wziąć ramę 19" według długości nogi 21? Prosiłbym o podpowiedź, ponieważ rower chciałby kupić przez internet. Swoją drogą co sądzicie o rowerze LAZARO INTEGRAL V3? jest bardzo popularny serwisie aukcyjnym? Może za takie pieniądze było by coś lepszego? Równie dobrze zamiast Crossa może być MTB. Wielkie dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jeżeli masz długie nogi czyli krótszy tułów to wybierasz ramę mniejszą ponieważ większa będzie za długa. O rozmiarze 21" zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 19". Nawet jeśli ciut źle zmierzyłeś nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi