Wallyy Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Zmienila mi sie troche koncepcja odnosnie roweru, chce kupic cos starszego jakos do 700-800zl glownie do jazdy po miescie tak abym nie bal sie tego roweru zostawiac gdziekolwiek.Mam na oku takie dwie kolarzówki i teraz pytanie czy w ogole warte uwagi ?http://allegro.pl/show_item.php?item=6254895389http://allegro.pl/show_item.php?item=6260711185 z tym ze przy tym Peugeocie zalezaloby mi na zmianie kierownicy na typowo kolarzowa ( barana) i tutaj tez moje pytanie jaki bylby to koszt ? Czy wystarczy po prostu kupic kierownice z jakiegos innego roweru i przemontowac czy wiaze sie to z wymiana jeszcze czegos zeby to wszystko dzialalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 z tym ze przy tym Peugeocie zalezaloby mi na zmianie kierownicy na typowo kolarzowa ( barana) i tutaj tez moje pytanie jaki bylby to koszt ? Czy wystarczy po prostu kupic kierownice z jakiegos innego roweru i przemontowac czy wiaze sie to z wymiana jeszcze czegos zeby to wszystko dzialalo? Nie ma sensu. Przy tak dużej podaży towaru używanego na naszym rynku, poszukaj od razu takiego jaki cię interesuje, czyli na chwilę obecną jak piszesz baranek. Jak Ci się zmieni, to dokupisz prostą. Zmiany wymuszają najczęściej (chyba jednak zawsze) wymianę linek i pancerzy, manetki, owijka, inne. Koszty robią się porównywalne z 1/3 wartości roweru, jak nie więcej, w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallyy Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Ok a co sadzisz w takim razie o tym pierwszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Ile wątków jeszcze założysz o podobnej tematyce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallyy Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Tyle ile bedzie mi potrzebne, tematyka podobna a jednak inna, wczesniej szukalem drozszych rowerow, jednak tak jak napisalem koncepcja sie zmeinila dlatego bez sensu bylo ciagnac tamten temat, wiec postanowilem zalozyc jeszcze jeden. Nie widze w tym wielkiego problemu, nie chcialem robic spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Masz rozstrzał rozmiarów kolego Pierwsza, to rower dla nisko zawieszonego, druga dla drągala... To raz... Dwa... Pierwsza ma znowu stalowe obrecze i korbę na kliny. Druga mogłaby być, ale to sprzet dla wysokiego i faktycznie wymiana kokpitu moze wyjść spokojnie wiecej niż 1/4 wartosci całego roweru. Nie fisiuj, szukaj spokojnie, nie napalaj się jak szczerbaty na suchary tylko punktuj na chłodno. W koncu coś trafisz... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.