toomek_124 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 witam . Mam okazje kupic amortyzator Rock Shox XC 30 TK solo air 100mm. i moje pytanie brzmi czy warto zmienic na tej wlasnie amor ? aktualnie jezdze rowerem giant z amorem sr xct , sterowka 1 1/8. Pytanie dosc na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jeśli cena dobra, różnica między XCT a powietrznym XC 30 jest bardzo duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toomek_124 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 cena 500 zl , warto ? jak sprawdzic jaka dany rower ma os ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 jak sprawdzic jaka dany rower ma os ? Xct występuje tylko pod oś 9mm. Piasta pod oś 15mm ma otwór wielkości 15mm Piasta z osią 9mm wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 w tej cenie warto ( pod warunkiem, że jest w 100% sprawny). W rowerze mojej żony jest ten sam model i pracuje bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi