Pawcioo Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Witam.Potrzebuję okulary z wymiennymi szkłami, tylko i wyłącznie takie, żeby miały w zestawie 3 soczewki: przyciemniane na słońce, żółte na pochmurne dni i do lasu oraz przezroczyste na wieczory. Cena: do 130zł (jak będzie trzeba to ew. dołożę dyszkę lub dwie).Upatrzyłem takie 3 pozycje: - Kross SX-Race 1 - Force Duke - Accent Stingray - ale ma tylko 2 soczewki w zestawie Nie będe ukrywał, że najbardziej mi się podobają te Krossy, ale strasznie mało opinii na ich temat w necie. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć ? Głównie zależy mi na tym, żeby nie raziło mnie słońce w soczewkach przyciemniających - kupiłem niedawno jakieś biedronkowe zwykłe przeciwsłoneczne i ciężko je takimi nazwać bo jak spojrzę w słońce to się czuje jakbym w ogóle ich nie miał na sobie, tak razi w oczy... No i nie chcę, żeby parowały i zniekształcały obraz.Proszę o rady. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.